Stiri de ultima ora

Ducesa Meghan, lăudată de unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de modă: „Este minunată, uimitoare“ FOTO

Ducesa Meghan, lăudată de unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de modă: „Este minunată, uimitoare“ FOTO
Monden
Tommy Hilfiger (68 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de modă, a afirmat că ar fi „o onoare“ să o îmbrace pe Ducesa Meghan (37 de ani), scrie independent.co.uk.

Meghan Markle este una dintre cele mai influente personalităţi în modă iar mărcile se bucură adesea de interes sporit după ce soţia Prinţului Harry (34 de ani) este fotografiată purtând ţinutele lor. 

Hilfiger, care este cunoscut pentru că lucrează cu vedete de top, de la supermodelul Gigi Hadid şi actriţa Zendaya, a admis că i-ar plăcea să o îmbrace pe ducesa de Sussex.

El a declarat pentru Press Association la un eveniment caritabil care a avut loc la Los Angeles: „Glumiţi? Ar fi o onoare. Mi-ar plăcea şi sper ca ea să mă contacteze într-o zi“, potrivit news.ro. 

Hilfiger a adăugat: „Este minunată, uimitoare“. Creatorul a fondat brandul său de lifestyle în 1985 şi l-a transformat într-o putere mondială. 

Tommy Hilgiger FOTO Guliver/Getty Images

Designerul a participat, vineri, la gala „Race To Erase MS“, organizată în Los Angeles, eveniment dedicat susţinerii tratamentului şi îngrijirii persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă. Hilfiger, în vârstă de 68 de ani, cunoaşte îndeaproape această boală care afectează sistemul nervos central, după ce sora sa, Dorothy, care a decedat anul trecut, a suferit de această afecţiune timp de 40 de ani.

Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani), căsătoriţi din 2018, l-au prezentat lumii întregi pe primul lor copil, , dezvăluind şi că numele lui va fi  Archie Harrison Mountbatten-Windsor . 

Pentru, Meghan Markle a „reciclat“ o rochie albă fără mâneci, strânsă în jurul taliei cu o curea, creaţie a designerului britanic Grace Wales Bonner. De asemenea, ducesa a adoptat un machiaj foarte discret şi a purtat o pereche de pantofi nude. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus