Stiri de ultima ora

Ducesa Meghan, criticată dur de sora ei vitregă: „A renunţat la familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata“

Ducesa Meghan, criticată dur de sora ei vitregă: „A renunţat la familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata“
Monden
Samantha Markle, sora vitregă a Ducesei de Sussex, Meghan Markle (38 de ani), a făcut mai multe afirmaţii dure la adresa soţiei Prinţului Harry (34 de ani).

Recent Meghan Markle a împlinit 38 de ani, însă în loc să o felicite, sora ei vitregă a criticat-o dur, declarând că a fost „insensibilă“ şi că „a făcut de ruşine numele familiei“, într-un interviu acordat publicaţiei The Daily Star .

Mai mult, Samantha Markle speră ca fiul Ducesei de Sussex şi al Prinţului Harry, Archie, să ajungă să o trateze aşa cum face ea cu tatăl lor, Thomas Markle, referindu-se la faptul că, de când s-a căsătorit cu un membru al familiei regale, a ales să îl excludă complet din viaţa ei. 

Ulterior, sora mai mare a Ducesei a adăugat că botezul lui Archie a părut „fals“. 

„Este lipsit de respect ce a făcut sora mea, faptul că a intrat în biserică ştiind ce i-a făcut tatălui nostru. L-a ignorat la fiecare sărbătoare, la nuntă, la naştere, la botez, la cele două infarcturi ale lui. Totul legat de botez a părut fals, dar mai mult decât asta, ea a renunţat la întreaga familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata“, a declarat ea. 

„Tatăl meu a fost minunat cu ea. Tot PR-ul din lume nu va putea să-i îndrepte faptele. Sper ca vina să o macine. Tot ce a apărut public despre tatăl meu au fost minciuni, pentru ca ea să fie pusă într-o lumină bună“, a continuat Samantha Markle.

Meghan Markle şi tatăl ei, Thomas Markle

Samantha Markle a mai afirmat că îi pare rău că micuţul Archie are o asemenea mamă şi că speră ca atunci când va creşte să înţeleagă cât de „manipulatoare“ este Meghan şi că a făcut totul pentru a-l ţine departe de bunicul lui, Thomas Markle. 

„Ea este o ruşine pentru numele Markle. Dacă bunicul nostru ar fi trăit, ar fi dezmoştenit-o pentru felul rece în care-şi tratează familia“, a mai adăugat Samantha, care îi este soră de tată Ducesei de Sussex.

Samantha Markle FOTO CHANNEL 5

Încă de când a fost făcută publică relaţia dintre Meghan şi Prinţul Harry, Samantha Markle a declarat în repetate rânduri că Meghan nu este demnă de a fi parte a familiei regale britanice. Nu este singura de această părere. Lady Colin Campbell, una dintre cele mai cunoscute biografe regale, şi o acuză pe aceasta că „se comportă precum o celebritate“, deşi nu a fost una nici când era actriţă.

Recent,  Meghan Markle a fost criticată şi pentru pretenţiile pe care le-a avut în turneul Wimbledon 2019 , unde a încurajat-o din tribune pe buna sa prietenă, tenismena Serena Williams (37 de ani). 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus