Stiri de ultima ora

Ducesa Meghan, apariţie strălucitoare în luna a şasea de sarcină FOTO

Ducesa Meghan, apariţie strălucitoare în luna a şasea de sarcină FOTO
Monden
Ducesa Meghan Markle (37 de ani), însărcinată în luna a şasea, a avut două noi apariţii foarte apreciate: a vizitat pentru prima dată una dintre instituţiile al cărei patronaj l-a primit recent de la regină şi l-a însoţit pe Prinţul Harry la un eveniment de seară.

Cuplul regal a acaparat toată atenţia la Royal Albert Hall din Londra, unde au participat la un spectacol „Totem“ pus în scenă de Cirque du Soleil.

Ducesa de Sussex a avut o apartiţie fermecătoare într-o rochie albastru-închis cu paiete, cu mâneci trei sferturi şi o crăpătură pe picior.

Creaţia Roland Mouret, în valoare de 3.850 de euro, a fost accesorizată cu o geantă-plic de la Givenchy, sandale negre şi o brăţară din aur care i-a aparţinut Prinţesei Diana.

În plus, Meghan Markle a renunţat la celebrul coc neglijent în schimbul unui stilizat, dar şi la nuanţele de ruj discrete în favoarea roşului. 

La rândul lui, Prinţul Harry a optat pentru un costum elegant. În ciuda faptului că au arătat fermecător, cei doi au sărit peste evenimentul de pe covorul roşu.

În schimb, înainte de începerea spectacolului, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru tinerii afectaţi de HIV din Africa de Sud, cuplul regal s-au întâlnit cu reprezentanţii organizaţiei caritabile şi cu acrobaţii de la circ. 

Cu doar câteva ore înainte, Ducesa de Sussex a avut un alt angajament regal – a vizitat una dintre cele patru instituţii pe care, potrivit cutumelor, Regina i le-a încredinţat pentru a le patrona.

Este vorba despre un adăpost pentru câinii fără stăpân, fiind cunoscută dragostea fostei actriţe pentru patrupede. 

Pentru această apariţie, Meghan a ales o rochie considerabil mai ieftină, o rochie bej de la H&M în valoare de doar 35 de dolari. De asemenea, ea a purtat o haină crem de la Emporio Armani, pantofi şi geantă în aceeaşi nuanţă. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus