Stiri de ultima ora

Ducesa Meghan a intrat în travaliu, anunţă Palatul Buckingham

Ducesa Meghan a intrat în travaliu, anunţă Palatul Buckingham
Monden
Ducesa de Sussex Meghan Markle a intrat în travaliu, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii Palatului Buckingham pentru BBC. În curând, Prinţul Harry va deveni tată pentru prima dată.

După zile întregi de speculaţii şi zvonuri că bebeluşul regal s-ar fi născut deja, Palatul Buckingham a anunţat oficial că Ducesa Meghan a intrat în travaliu în dimineaţa zilei de luni, 6 mai. 

Meghan Markle a ales să nască la reşedinţa cuplului, ferma Frogmore de pe domeniul Castelului Windsor, iar soţul ei, Prinţul Harry, îi este alături. 

Un adevărat val de „meghanomanie“ a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii în aşteptarea venirii pe lume a bebeluşului regal, primul copil al Ducilor de Sussex. 

O naştere regală generează întotdeauna un număr uriaş de speculaţii în Marea Britanie, însă acum explozia de entuziasm este şi rezultatul incredibilei popularităţi de care se bucură Ducesa Meghan, la un an de la căsătoria cu Prinţul Harry, notează AP, citată de  News.ro . 

După anunţul referitor la sarcina Ducesei Meghan, pariorii au privilegiat opţiunea naşterii unei fetiţe, care ar urma să primească prenumele Diana, în onoarea mamei Prinţului Harry, sau Allegra, prenume italian adorat de Lady Di. Pariuri se fac şi în ceea ce-i priveşte pe viitorii naşi ai bebeluşului, printre favoriţi fiind soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

Cei care au pariat au mizat, în general, 4 lire sterline (4,65 euro). Potrivit lui Rupert Adams, acest lucru înseamnă o sumă de aproape 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro) pe piaţa totală a pariurilor din Marea Britanie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus