Stiri de ultima ora

Ducesa Kate a fost vedeta unei recepţii dată de Regină. De ce Meghan şi Harry nu au fost printre invitaţi FOTO

Ducesa Kate a fost vedeta unei recepţii dată de Regină. De ce Meghan şi Harry nu au fost printre invitaţi FOTO
Monden
Ducesa Kate Middleton (36 de ani) a avut o apariţie fermecătoare la recepţia diplomatică oferită de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. De la importantul eveniment au lipsit însă Ducii de Susex.

Suverana a organizat o recepţie la care au participat aproximativ 1000 de invitaţi, printre care ambasadori şi comisari de rang înalt din Marea Britanie. 

Marii absenţi au fost însă Ducii de Sussex. Deşi toată familia regală britanică a fost la Palatul Buckingham pentru recepţia Reginei, se pare că Ducesa Meghan şi Prinţul Harry au primit o altă însărcinare. În aceeaşi seară, cuplul regal a participat la un concert de colinde caritabil pentru Fondul Memorial Henry van Straubenzee, organizaţie care oferă copiilor din Uganda acces la educaţie. 

Prinţul Harry este preşedinte onorific al fundaţiei, alături de fratele lui mai mare, Prinţul William, aşa că prezenţa unui dintre ei la concertul anual este obligatorie. 

La ceea ce este considerat unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale familiei regale britanice, toată atenţia a fost îndreptată către Kate Middleton. 

Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie de gală albă pe care a accesorizat-o cu Lover s Knot Tiara, diademă ce i-a aparţinut Prinţesei Diana, şi o pereche de cercei cu perle, primiţi în dar de la Regină. 

Kate Middleton FOTO Guliver/Getty Images 

Rochia de prinţesă este o creaţie a designerului britanic Jenny Packham dintr-un material strălucitor şi cu paiete argintii. 

Kate Middleton FOTO Guliver/Getty Images  

Accesoriul inedit a fost însă Ordinul regal al Reginei Elisabeta a II-a pe care l-a purtat în piept. Ducesei de Cambridge i-a fost oferită această distincţie anul trecut şi este pentru a doua oară când o poartă. 

Pentru această ocazie specială, Regina Elisabeta (92 de ani) a ales o rochie albă din satin cu o dantelă delicată pe deasupra ce avea brodate motive florale. Suverana şi-a accesorizat ţinuta cu o geantă şi pantofi aurii, o diademă şi bijuterii din aur alb. 

Regina Elisabeta a II-a FOTO Guliver/Getty Images  

De la eveniment nu au lipsit nici Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, Camilla, care a avut la rândul ei o ţinută albă foarte elegantă.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus