Stiri de ultima ora

Ducesa de Cambridge, al treilea membru al familiei regale britanice care apare pe coperta revistei Vogue

Ducesa de Cambridge, al treilea membru al familiei regale britanice care apare pe coperta revistei Vogue
Monden
Aceasta a fost prima dată când ducesa, în vârstă de 34 de ani, a permis unui make-up artist profesionist să o pregătească pentru şedinţa foto. FOTO moldova.org

Ducesa de Cambridge este al treilea membru al familiei regale britanice care apare pe coperta revistei Vogue, după ce în luna ianuarie a participat la o şedinţă foto, pentru a realiza un pictorial dedicat împlinirii a o sută de ani de la lansarea publicaţiei.

Potrivit The Telegraph, aceasta a fost prima dată când ducesa, în vârstă de 34 de ani, a permis unui make-up artist profesionist să o pregătească pentru şedinţa foto. Sally Branka i-a oferit lui Kate o înfăţişare mai proaspătă, întinerită.

Fotografiile au fost realizate de Josh Olins, unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniu, în colaborare cu publicaţia Vogue şi National Portrait Gallery. Două dintre portrete vor fi expuse în galerie, făcând parte din expoziţia ”Vogue 100: A Century of Style”, iar alte şapte urmează să fie publicate în ediţia dedicată lunii iunie a revistei, care va fi lansată pe 5 mai. Ducesa, sub al cărei patronaj se află National Portrait Gallery, va vizita expoziţia, miercuri.

Portretele au fost făcute în luna ianuarie, în Norfolk, iar ducesa de Cambridge poartă haine alese împreună cu Lucinda Chambers, directoarea secţiei Modă a revistei Vogue, şi Alexandra Shulman, editorul publicaţiei. Pentru copertă, Kate a purtat o haină semnată Burberry şi o pălărie vintage, de la magazinul Beyond Retro din Londra. Într-o altă imagine, ea poartă o bluză Petit Bateau şi pantaloni Burberry.

”Din 1916, Vogue a fost campion al portretisticii britanice. Ducesa a fost încântată să joace un rol în sărbătorirea centenarului unei instituţii care a fost platformă de lansare a unora dintre cei mai cunoscuţi fotografi din istoria ţării noastre”, a declarat un purtător de cuvânt al ducesei de Cambridge.

Kate este al treilea membru al familiei regale care pozează pentru coperta revistei Vogue, după Diana, prinţesa de Wales, care a făcut-o de patru ori, începând cu 1991, şi prinţesa Anne, care a fost protagonista unui pictorial în 1971. ”Ducesa nu a mai luat parte la o astfel de şedinţă foto. Speră ca lumea să aprecieze portretele, relaxat, la fel cum au fost făcute”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Nicholas Cullinan, director al National Portrait Gallery, a spus: ”Josh a fotografiat-o pe ducesă exact aşa cum este - plină de viaţă, cu un simţ al umorului dezvoltat, inteligentă şi, de fapt, foarte frumoasă. Ne-am distrat când am realizat şi am ales aceste imagini şi sper că asta se va vedea”.

Prinţul William şi Catherine Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, într-o ceremonie fastuoasă. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, prinţesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus