Stiri de ultima ora

Dublă sărbătoare în familia regală a Marii Britanii: sora mai mică a ducesei de Cambridge este însărcinată FOTO

Dublă sărbătoare în familia regală a Marii Britanii: sora mai mică a ducesei de Cambridge este însărcinată FOTO
Monden
Pippa Middleton (33 de ani), sora mai mică a ducesei de Cambridge, ar fi însărcinată cu primul copil. Veştile au venit chiar în momentul în care Kate Middleton a adus pe lume al treilea copil.

O sursă a declarat pentru cotidianul britanic  The Sun  că Pippa Middleton şi soţul ei, milionarul James Matthews, aşteaptă primul lor copil: „Când Pippa a aflat că este însărcinată, a fost, în mod evident, extrem de fericită şi entuziasmată. În mod firesc, cei care au aflat primii vestea cea mare au fost părinţii şi sora ei mai mare, ducesa de Cambridge“. 

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată oficial şi a apărut în timp ce sora mai mare a Pippei, Kate Middleton (36 de ani), se pregătea să nască al treilea său copil şi al prinţului William

Pippa şi Matthews, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield. Pippa Middleton a devenit cunoscută după ce a fost aleasă ca domnişoară de onoare la nunta surorii sale, actuala ducesă de Cambridge, cu prinţul William, în 2011. 

Pippa Middleton şi soţul ei, James Matthews FOTO Getty Images

Kate Middleton a născut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un băiat, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei şi al prinţului William al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

„Ducesa de Cambridge a născut, în siguranţă, un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine“, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter. 

Her Royal Highness The Duchess of Cambridge was safely delivered of a son at 1101hrs. The baby weighs 8lbs 7oz. The Duke of Cambridge was present for the birth. Her Royal Highness and her child are both doing well.

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) April 23, 2018

Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing din cadrul spitalului londonez St. Mary, azi dimineaţă, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William.

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani). Alegând această aripă privată a spitalului, ducesa de Cambridge îi urmează exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii – prinţii William şi Harry.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus