Stiri de ultima ora

Donald Trump a jignit-o pe Bette Midler: „Psihopată terminată“. Motivul disputei

Donald Trump a jignit-o pe Bette Midler: „Psihopată terminată“. Motivul disputei
Monden
Preşedintele american Donald Trump a numit-o pe actriţa şi cântăreaţa Bette Midler (73 de ani) o „psihopată terminată“ într-o dispută privind un citat inventat atribuit liderului de la Casa Albă.

Actriţa şi cântăreaţa americană Bette Midler, cunoscută pentru hiturile „The Rose“ şi „Wind Beneath My Wings“, şi-a cerut scuze după ce a postat pe Twitter o declaraţie atribuită în mod fals luiDonald Trump, potrivit People. 

Discutând despre o eventuală candidatură la Casa Albă, pe atunci omul de afaceri Donald Trump ar fi declarat că va candida ca republican pentru că „ei (n.r. - republicanii) sunt cel mai prost grup de alegători din ţară“. 

Citatul s-a dovedit a fi unul inventat, iar Midler, un critic aprig al preşedintelui american, şi-a recunoscut greşeala. 

„Îmi cer scuze, se pare că acest citat a fost în mod eronat atribuit lui Trump. Nu ştiu cum de am ratat asta, dar pare a fi ceva ce ar spune el, aşa că mi-a fost uşor să-l cred“, a scris Bette Midler. 

I apologize; this quote turns out to be a fake from way back in ‘15-16. Don’t know how I missed it, but it sounds SO much like him that I believed it was true! Fact Check: Did Trump say in 98 Republicans are dumb? https://t.co/NY9s6V49el via @rgj

— Bette Midler (@BetteMidler) June 3, 2019

Artista a continuat prin a spune că există atât de multe minciuni fabricate de Trump, încât sarcina de a separa adevărul de fals devine o misiune imposibilă.  

Donald Trump a ripostat imediat, jignind-o pe artistă. 

„Psihopata terminată Bette Midler a fost forţată să-şi ceară scuze pentru o declaraţie pe care mi-a atribuit-o şi care s-a dovedit a fi complet fabricată de ea pentru ca imaginea «marelui vostru preşedinte» să fie grav afectată. A fost prinsă, la fel cum Fake News Media este mereu prinsă. O escroacă bolnavă!“, a scris Donald Trump într-un mesaj pe Twitter. 

Washed up psycho @BetteMidler was forced to apologize for a statement she attributed to me that turned out to be totally fabricated by her in order to make “your great president” look really bad. She got caught, just like the Fake News Media gets caught. A sick scammer!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 5, 2019

Bette Midler este o cântăreaţă şi actriţă de succes, care a apărut în filme precum „Beaches“, „Hocus Pocus“ şi „The First Wives Club“. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus