Stiri de ultima ora

Doiniţa Oancea, mărturisiri neaşteptate despre superstiţiile de Revelion

Doiniţa Oancea, mărturisiri neaşteptate despre superstiţiile de Revelion
Monden
Doiniţa Oancea, îndrăgita actriţă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Tanţei în „Fructul oprit“, a vorbit despre superstiţiile de Revelion, pe care le respectă an de an.

Doiniţa Oancea are grijă să respecte câteva superstiţii la fiecare sfârşit de an: „Port ceva roşu.  Banii pot fi puşi şi în încălţări. Să călcaţi pe bani tot anul, să vă meargă bine. Am o listă cu tot ce am făcut anul trecut şi cu tot ce urmează să fac anul următor. Îmi notez toate realizările pe care le am avut în anul ce se încheie şi scriu pe listă ce aş vrea în anul viitor“.

Ea a vorbit, în cadrul interviului din emisiunea „CulTour“, de la Antena Stars, şi despre modul inedit în care a sărbătorit anul trecut. „În tramvai, în Istanbul, acolo m-a prins trecerea dintre ani. Am început să cântăm «Happy New Year», apoi am mers în centru. A fost drăguţ şi inedit, mi-a plăcut foarte mult! Simţeam nevoia de un Revelion altfel”, a spus Oancea.

Actriţa a avut un an încărcat din punct de vedere profesional, a jucat în prima piesă de teatru – “Marea ruşine”, a fost ocupată cu filmările pentru “Fructul oprit – serialul de la Antena 1, şi  nu a uitat nici de cele două proiecte vestimentare pe care le are, însă are şi un regret. „Îmi propusesem să mă plimb foarte mult anul acesta,  dar nu am reuşit, pentru că am muncit mult”, a completat ea.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus