Stiri de ultima ora

DJ Avicii, colaborări cu Jon Bon Jovi şi Chris Martin pe viitorul album

DJ Avicii, colaborări cu Jon Bon Jovi şi Chris Martin pe viitorul album
Monden
DJ-ul suedez Avicii pregăteşte un nou material discografic, o continuare a albumului „True“, din 2013 FOTO Facebook

DJ-ul suedez Avicii va colabora pe viitorul album, cu trei nume mari de pe scena muzicii rock: veteranul Jon Bon Jovi, liderul trupei britanice Coldplay, Chris Martin, şi vocalul formaţiei Green Day, Billie Joe Armstrong.

Eminem, Avicii şi Depeche Mode, câştigători la premiile muzicale Echo,...

Potrivit contactmusic.com, continuarea albumul „True“, din 2013, va include, pe lângă colaborările cu Chris Martin , Jon Bon Jovi şi Billie Joe Armstrong , un duet între rapperul Wyclef Jean (ex Fugees) şi artistul american Matisyahu.

Potrivit declaraţiilor DJ-ului suedez, colaborarea sa cu liderul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut de barierele profesionale şi s-a extins şi la nivel personal.  Avicii a fost nevoit să-şi anuleze concertul de la Festivalul Ultra din Miami, din cauza epuizării, iar procesul de recuperare a inclus recomandările nutriţionale oferite de Chris Martin.

„Chris îmi este precum un frate şi mă ajută mult cu dieta. Îmi este dificil să iau în greutate, aşa că beau shake-uri  în fiecare dimineaţă“, a explicat Avicii.

Tim Berling, cunoscut sub numele de scenă Avicii, este un un producător suedez de muzică electronică, care a debutat pe scena internaţională în 2007.

În 2012 şi în 2013 s-a clasat pe locul trei în topul celor mai buni 100 de DJ-i, întocmit anual de publicaţia „DJ Magazine“. Piesele „Sunshine“ (produsă în colaborare cu celebrul David Guetta - n.r.) şi „Levels“ i-au adus tânărului artist, în vârstă de 24 de ani, două nominalizări la premiile Grammy.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus