Stiri de ultima ora

Detalii RUȘINOASE despre Horia Brenciu: Vedeta s-a făcut de RÂS la BACALAUREAT! Notă JENANTĂ obținută la Limba Română

Detalii RUȘINOASE despre Horia Brenciu: Vedeta s-a făcut de RÂS la BACALAUREAT! Notă JENANTĂ obținută la Limba Română
Monden
Detalii RUȘINOASE despre Horia Brenciu: Vedeta s-a făcut de RÂS la BACALAUREAT! Notă JENANTĂ obținută la Limba Română

Un articol de: B1.ro - 06 Iun 2019, 16:43

Horia Brenciu a făcut un anunț bombă! A picat BAC-ul! Știrescu scoate la iveală câteva detalii mai mult sau mai puțin surprinzătoare din viața vedetei.

L! Imagini EMOȚIONANTE „Pe parcursul şcolii, în 12 ani, am avut doar două mici probleme. Prima a intervenit în clasa a IX-a, când am rămas corigent la ma­tematică. Am luat 2 la matematică, fiindcă n-am fost atent la oră, iar doamna profe­soară Banea mi-a zis: „N-o să treci! Nu-ţi dau încă o notă mare ca să faci 5.” Şi-i mulţumesc şi azi pentru asta, căci altfel nu m-aş fi îndrăgostit de matematică.”, a mărturisit artistul pentru Formula AS.

IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO) „Iar a doua problemă s-a petrecut la Bacalaureat, pe care nu l-am luat din prima: totul a fost perfect în ordine, atât doar că, la proba scrisă de la Română, m-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor, doar pentru că mi s-au părut interesante. Şi-am primit nota 4. Aşadar, ambele pro­bleme au fost cauzate de tinereţea mea revolu­ţio­nară, care a dat să-şi manifeste rebeliunea când nu era locul şi timpul. Că şi rebeliunea trebuie să aibă un cadru al ei! Însă îi mulţumesc destinului că n-am luat Bacalaureatul decât la a doua încercare, în toamnă!”, a mai spus cântărețul.

„Dacă-l luam din prima, acum noi nu mai discutam: aş fi intrat imediat la Conservator şi aş fi pornit-o pe o cu totul altă rută. Aş fi ajuns la Teatrul Muzical din Braşov, poate şi la Teatrul Dramatic, dacă aş fi urmat şi nişte cursuri de actorie adiţio­nale, şi asta ar fi fost viaţa mea: aş fi rămas în oraşul natal, cu o carieră desfăşurată doar pe plan local. Aşa, am luat bac-ul în toamnă, am intrat în corul „Astra”, un cor de cameră mare, foarte puternic şi valoros, apoi mi-am făcut şi un cvartet muzical de băieţi, de care eram foarte mândru, dar pe care l-am părăsit pentru o trupă de rock. Între timp am urmat cursuri de pian şi de canto”, spune Brenciu, spre uimirea fanilor.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus