Stiri de ultima ora

Decizie radicală luată de Vladimir Găitan după scandalul cu Tudor Chirilă! De ce refuză să-l mai vadă vreodată pe artist?

Decizie radicală luată de Vladimir Găitan după scandalul cu Tudor Chirilă! De ce refuză să-l mai vadă vreodată pe artist?
Monden


Vladimir Găitan este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din ţara noastră, cu o carieră longevivă, însă unele evenimente petrecute în ultimele luni l-au făcut să ia o decizie radicală.În vârstă de 72 de ani, celebrul actor nu vrea să mai audă de Tudor Chirilă, după ce între ei a pornit un conflict la distanţă. Potrivit celor de la Libertatea, Vladimir Găitan ar fi un susţinător al actualei puteri, în timp ce despre solistul trupei Vama se ştie că face parte din grupul #rezist şi că a protestat de mai multe ori împotriva politicienilor din ţara noastră.Apartenenţa politică se pare că i-a făcut pe cei doi să se războiască de la distanţă, iar atunci când în presă a apărut informaţia că Tudor Chirilă i-a dat o palmă, în plină stradă, unui bărbat care i-a jignit familia, Vladimir Găitan a spus despre artist că este un tip violent şi agresiv.Din cauza celor spuse de Vladimir Găitan, fiica lui, Gloria, a fost atacată verbal de mai mulţi susţinători ai lui Tudor Chirilă, astfel că Vladimir Găitan le-a spus prietenilor că refuză să-l mai vadă vreodată pe Tudor Chirilă, deoarece între ei ar putea porni un scandal foarte mare.Mai mult decât atât, Vladimir Găitan ar fi afirmat că, dacă va fi pus în situaţia de a juca pe aceeaşi scenă cu Tudor Chirilă, care este şi actor, nu doar cântăreţ, va refuza rolul.

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus