Stiri de ultima ora

De URGENȚĂ la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din păcate veștile nu sunt deloc bune...

De URGENȚĂ la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din păcate veștile nu sunt deloc bune...
Monden
De URGENȚĂ la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din păcate veștile nu sunt deloc bune...

Un articol de: B1.ro - 09 Dec 2018, 10:14

Andreea Marin a ajuns de urgență la spital și urmează să fie operată!

Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sănătate cu care se confruntă!

REPEDE CLICK AICI: ȚI SE FACE PĂRUL MĂCIUCĂ ATUNCI CÂND O SĂ VEZI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE...)

Celebra Andreea Marin a avut parte de o vară agitată, dar pe lângă numeroasele vacanțe și clipe frumoase, vedeta a trecut și prin momente mai puțin plăcute atunci când a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme de sănătate.

În presă au apărut tot felul de speculații cu privire la boala de care suferă, dar vedeta a dat de înțeles că nu este vorba despre ceva grav!

Ea a recunoscut faptul că este nevoită să suporte o intervenție chirurgicală delicată.

REPEDE CLICK AICI: DACĂ EȘTI ROMÂN ADEVĂRAT O SĂ AFLI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE...)

"Da, desigur, astfel de vești sunt puțin exagerate. Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le aratăm că așa trebuie făcut", a afirmat, într-o emisiune TV, Andreea Marin.

Articole similare :
comments powered by Disqus