Stiri de ultima ora

Dana Săvuică, viaţa la 50 de ani. Cât de fericită e la patru ani de la divorţ

Dana Săvuică, viaţa la 50 de ani. Cât de fericită e la patru ani de la divorţ
Monden
Un sex simbol al generaţiei sale, femeia care a pozat pentru prima copertă "Playboy" din România aniversează acum un prag important. Aceasta a oferit un interviu exclusiv pentru OK! Magazine!

Cum te-a convins actualul tău partener să mai dai o şansă iubirii?

Eu n-am renunţat niciodată la dragoste! Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele. Şi acum, când trec pragul celor 50 de ani, consider că e un nou capitol, pe care l-am numit Rebirth/Renaştere. Prin asta vreau să transmit mesaje motivaţionale tuturor femeilor care au împlinit 50 de ani şi care nu se mai uită în oglindă, care se uită în gura lumii care spune că nu mai sunt sexy sau că nu mai au dreptul să fie sexy, că nu mai dreptul să fie atrăgătoare, iubite, privite, doar pentru că au 50 de ani.

Toată viaţa au stat cu ochii pe tine cei din presă să afle cu cine te vezi, cui îi zâmbeşti. Mai ales după divorţ!

Interesant este că, la patru ani de când am divorţat, tot există interes pe acest subiect. Sunt şi acum întrebată cum mă simt. Există viaţă după divorţ, clar!
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus