Stiri de ultima ora

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...
Monden
În urmă cu 18 ani, Andreea Esca câștiga un plus de capital de imagine grație unuia dintre cele mai importante momente din viața ei: nunta. Cea mai cunoscută știristă din România devenea soția omului de afaceri cu origini franceze Alexandre Eram.

Andreea și Alexandre au avut o nuntă desprinsă parcă din basmele cu zâne. Ceremonia religioasă a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din Capitală, părinți spirituali fiindu-le Ana și George Copos. Patru luni mai târziu, se năștea primul copil al cuplului, Alexia Margot, și la o distanță de aproximativ trei ani, venea pe lume Aris

Recent, Andreea Esca a intervievat-o pe Esther Perel, specialistă în probleme conjugale, ocazie cu care au abordat mai multe teme, printre care motivul pentru care cuplurile ajung să divorțeze și de ce înșală oamenii.

Autoarea cărții „Inteligența erotică” susține că problemele apar în căsnicie după primii trei ani.

BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPĂ O LUNGĂ ȘI GREA SUFERINȚĂ! IMAGINI HALUCINANTE

„Sunt de fapt două etape importante: primii 3 ani şi după ce pleacă copiii de acasă. Există o etapă a vieţii pe care noi o numim acum „vârsta mijlocie”, care nu exista înainte, pentru că se murea la această vârstă. Trăim de două ori mai mult decât în urmă cu 100 de ani. Acum vârsta mijlocie este momentul în care te întrebi: asta a fost tot? Se poate mai mult?” Am putea continua aşa pentru următorii 35 de ani şi pendulezi între ce ai pierdut, ce ai sperat să ai şi ceea ce ai putea avea încă”.

În ceea ce privește cauzele divorțului, specialista susține că principalele motive sunt abuzurile, dar și „răcirea” dintre parteneri.

„Înainte oamenii divorţau pentru că nu erau fericiţi, acum divorţează pentru că vor să fie mai fericiţi decât sunt. Un alt motiv pentru care oamenii se despart este că se îndrăgostesc de altcineva, au trăit o viaţă plină cu cineva. Este foarte important să înţelegem că longevitatea nu este singurul element al succesului într-o căsnicie. Sunt mulţi dintre noi care au avut relaţii lungi şi nefericite. (…) Există viaţă după adulter pentru unii. Pentru alţii este că sărutul morţii, este sfârşitul. M-aţi întrebat despre o chestiune pe care am auzit-o de mai multe ori: „când înşeli simţi că trăieşti în sfârşit”, acelor oameni adulterul le legitimează plecarea din relaţie, pentru că este antidotul noţiunii de romantism, a devenit „cea mai înaltă formă de trădare”, a mai spus Esther Perel.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus