Stiri de ultima ora

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a ieşit la iveală...

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a ieşit la iveală...
Monden
Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute știriste din România, nu are doar o carieră de invidiat, ci și o familie foarte frumoasă. Este mama a doi copii,iar fiica ei Alexia a împlinit deja 18 ani și studiază, în prezent, la Londra. 

ĂCUT ANUNȚUL! ESTE NEVOIE DE DONATORI! S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE NAȘTERE (GALERIE FOTO)

Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, cu care împărtășește o poveste de dragoste foarte frumoasă.

"Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat", a declarat aceasta.

INCENDIAR! M ĂDĂLINA GHENEA, (GALERIE FOTO)

Andreea Esca a povestit cum a fost pentru ea experiența nașterii fiicei sale, într-un editorial pentru A list magazine.

”M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase.  L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. “Noi în anul 2000, când nu vom mai fi copii”… Chiar așa, eu m-am ținut de versuri mot a mot.

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și ginecologul mă implorase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că, desigur, era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, “să-i spui lu’ Mutu”.

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon”, a povestit Andreea Esca, pentru alistmagazine.ro.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus