Stiri de ultima ora

Cum mai "copilăresc" soţii Obama. Ce au făcut cei doi într-o vizită la Los Angeles

Cum mai copilăresc soţii Obama. Ce au făcut cei doi într-o vizită la Los Angeles
Monden
Soţii Obama sunt întotdeauna aranjaţi atunci când participă la întâlnirile oficiale. Însă zilele trecute, atât Michelle, cât şi preşedintele Obama au arătat o imagine mai puţin protocolară, chiar copilărească, cum au numit-o ziariştii americani, în timpul unei vizite la Los Angeles, potrivit hellomagazine.com.

Invitata in emisiunea lui Ellen DeGeneres, Michelle Obama a dansat pe melodia "Uptown Funk", semnata Bruno Mars. Alături de Ellen, Michelle a dansat fără inhibiţii. Dansul a făcut parte din provocarea #GimmeFive, cea care celebrează cinci ani de când Prima Doamna a lansat campania "Let s Move" pentru a încuraja mişcarea şi stoparea obezităţii în Statele Unite.

La rândul său, preşedintele american Barack Obama a arătat că postările răutăcioase pe Twitter la adresa sa nu îl deranjează prea tare.

Barack Obama a fost de acord să dea citire câtorva dintre aceste mesaje şi să le comenteze pe unele dintre ele în cadrul cunoscutului show de televiziune Jimmy Kimmel Live, transmis de postul de televiziune ABC.

La unul dintre mesaje -  Există vreun mod de a-l trimite pe Obama pe vreun teren de golf în partea cealaltă a lumii şi să-l lăsăm acolo?, răspunsul lui Barack Obama a fost: Ei bine, RWSurferGirl, cred că aceasta este o idee minunată!
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus