Stiri de ultima ora

Cum arată nemachiate 8 dintre cele mai faimoase supermodele din lume

Cum arată nemachiate 8 dintre cele mai faimoase supermodele din lume
Monden
Adriana Lima este cel mai longeviv îngeraş Victoria s Secret şi se află pe locul 2 în topul Forbes al celor mai bine plătite modele FOTO Hepta

Supermodele sunt întotdeauna înconjurate de aura frumuseţii perfecte, cerută de podiumul prezentărilor de modă şi de contractele de milioane de dolari. Drept rezultat, nu ne mai puteam imagina aceste frumuseţi fără machiaj, în timp ce ele arată la fel de bine şi fără el sau chiar mai bine. Bright Side vă oferă o privire asupra supermodelelor care nu şi-ar pierde titlul nici dacă machiajul ar dispărea complet de pe suprafaţa pământului

1. Irina Shayk

Rusoica, în vârstă e 31 de ani, are o relaţie cu actorul Bradley Cooper, căruia i-a dăruit o fetiţă la începutul lunii martie. Anterior, a avut o relaţie de cinci ani cu Cristiano Ronaldo. Irina Shayk este prima rusoaică care a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated Swimsuit Isuue“, în 2011 şi a fost imaginea brandului de lenjerie intimă Intimissimi şi a colaborat cu Victoria’s Secret.

2. Adriana Lima

Supermodelul brazilian, în vârstă de 36 de ani, se numără printre îngeraşii Victoria’s Secret încă din 1999, fiind cea mai longeviv model al companiei. Din 2014 Adriana Lima s-a menţinut pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite modele.

3. Gisele Bündchen

Supermodelul brazilian, în vârstă de 36 de ani, s-a menţinut pe primul loc în topul celor mai bine plătite modele în ultimii 14 ani, făcând mai mulţi bani decât orice alt model din 2002 până în prezent din contractele cu Chanel, Carolina Herrera şi Pantene.

4. Gigi Hadid

Model american şi personalitate de televiziune, Gigi Hadid (22 de ani) a fost numită Modelul Internaţional al anului 2016 de către British Fashion Council. Este fiica fostului model Yolanda Hadid, alături de care a apărut în reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills“ şi sora modelului de succes Bella Hadid (20 de ani).

5. Candice Swanepoel

Fotomodelul din Africa de Sud, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperită la vârsta de 15 ani într-un târg de vechituri din Durban. Din anul 2007 se află la agenţia de modă americană Victoria’s Secret şi a apărut pe prima pagina a revistelor Vogue (2005), Elle (2008), şi Ocean Drive (2009).

6. Cara Delevingne

Pe lângă cariera de model, Cara Delevingne îşi explotează tot mai mult în ultima vreme talentul actoricesc, apărând anul trecut în Suicide Squad şi devenind protagonista filmului „Valérian and the City of a Thousand Planets“ de anul acesta. În 2014, Delevingne s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai bine plătite modele, iar în 2015 a urcat pe locul al doilea, cot la cot cu Adriana Lima. Anul trecut, modelul s-a clasat pe locul 7.

7. Miranda Kerr

Fotomodel australian, în vârstă de 34 de ani, a început să pozeze ca model de la vârsta de 13 ani. Ea a lucrat printre altele la agenţia Victoria’s Secret şi Maybelline şi anul trecut s-a clasat pe locul 10 în topul Forbes al celor mai bine plătite modele. În luna mai a acestui an Miranda Kerr s-a căsătorit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel.

8. Alessandra Ambrosio

Modelul brazilian, în vârstă de 36 de ani, este unul dintre îngeraşii Victoria’s Secret. În 2012, s-a clasat pe locul 6 în topul Forbes al celor mai bine plătite modele. A colaborat cu branduri ca Next, Armani Exchange, Christian Dior şi Ralph Lauren.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus