Stiri de ultima ora

Cum arată IZOLAREA de vis unde Iulia Vântur și Salman Khan s-au ascuns de coronavirus |

Cum arată IZOLAREA de vis unde Iulia Vântur și Salman Khan s-au ascuns de coronavirus |
Monden
Iulia Vântur îşi trăiește continuă povestea de dragoste cu renumitul Salman Khan într-o izolare de vis, la casa de vacanță a actorului. Vedeta, care e destul de discretă cu privire la relaţia cu artistul indian, a dat detalii despre iubitul ei, arătând totodată imagini de pe proprietatea de vis în care s-au ascuns de pandemie.

Iulia Vântur şi  Salman Khan , departe de starea de urgenţă a Indiei

Iulia Vântur a făcut pentru telespectatori un tur virtual al casei de vacanță ce îi aparține lui Salman Khan și unde cei doi s-au retras în această perioadă. Din cauza pandemiei, India se află încă în stare de urgență, iar vedeta și partenerul s-au pus la adăpost în luxoasă reședință de vacanță a starului de la Bollywood.

Casa în care s-au retras este deosebit de cochetă, dotată cu toate utilitățile, inclusiv sală de fitness.

El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea , de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil , a declarat Iulia Vântur .

Frumoasa româncă a povestit că se plimbă, că merg la pescuit, dar mai ales că este recunoscătoare pentru că toată lumea are acum posibilitatea să petreacă timp de calitate împreună cu cei dragi, momente pe care în trecut oamenii poate nu le-ar fi prețuit atât de mult.

Când se vor căsători cele două vedete

Deşi se apropie cu paşi repezi de 40 de ani, Iulia Vântur încă nu a făcut pasul decisiv în ceea ce privește întemeierea unei familii.

După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar! , e povestit Iulia Vântur într-un interviu pentru revista VIVA.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus