Stiri de ultima ora

Cum a apărut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO

Cum a apărut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO
Monden
Meghan Markle a participat pentru prima dată alături de soţul ei, Prinţul Harry, la Royal Variety Performance, eveniment deosebit de important în Marea Britanie, şi a reuşit să acapareze toată atenţia. Totuşi, criticii de modă nu au uitat de apariţia de anul trecut a Ducesei de Cambridge, unii fiind de părere că a fost mai reuşită.

Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au asistat la Royal Variety Performance, show de televiziune caritabil ce se desfăşoară la Teatrul London Palladium. 

Ediţia din acest an a fost găzduită de comediantul Greg Davies şi a inclus spectacole ale unor artişti precum George Ezra, Clean Bandit, Take That, Andrea Bocelli şi fiul lui, Matteo. De asemenea, cuplul regal i-a întâlnit pe membrii distribuţiei muscialurilor „Hamlet“ şi „Tina, The Tina Turner“.

Fosta actriţă americană a reuşit să impresioneze cu prima sa apariţie la acest eveniment în calitate de membră a familiei regale britanice. Ducesa de Sussex a atras atenţia atât prin ţinută, cât şi prin faptul că şi-a scos burtica de gravidă în evidenţă, pozând cu mâinile în jurul pântecului.

Meghan Markle, care va naşte primul ei copil în primăvară, a ales o fustă lungă neagră, în valoare de 955 de euro, şi un top fără mâneci din paiete negre şi cu un imprimeu alb, care a costat peste 1000 de euro. Întreaga ţinută este semnată de casa de modă britanică Safiyaa.

Anul trecut, Casa Regală a fost reprezentată la Royal Variety Performance de Ducesa de Cambridge şi de soţul ei, Prinţul William. Chiar dacă apariţia de anul acesta a fost îndelung comentată, criticii nu au uitat de fermecătoarea ţinută pe care Kate Middleton a purtat-o în 2017, fiind de părere că a fost o alegere mai reuşită. Ducesa Kate a strălucit într-o rochie ice blue acoperită cu paiete metalice şi aplicaţii florale. 

Royal Varity Performance îşi are originile în anul 1912, când Regele George V şi Regina Maria au fost de acord să participe la un spectacol regal în scop caritabil. De atunci, evenimentul a avut loc anual şi este unul dintre cele mai importante din Marea Britanie. Banii strânşi în urma show-ului merg către persoanele bătrâne care au făcut parte din industria de divertisment şi nu se mai pot îngriji singure. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus