Stiri de ultima ora

Cristi Borcea plânge după gratii! Nașul Becali i-a făcut un cadou, ca să-i aline suferința (VIDEO)

Cristi Borcea plânge după gratii! Nașul Becali i-a făcut un cadou, ca să-i aline suferința (VIDEO)
Monden
Cristi Borcea plânge după gratii! O spune naşul său, Gigi Becali , care a ieșit la atac! Latifundiarul din Pipera acuza că Borcea e ţinut pe nedrept în închisoare şi numai credinţa l-ar ţine în viaţă, arată B1 TV. Ca să-i ușureze suferința după gratii, Becali i-a făcut cadou două cruci , la care fostul dinamovist, tatăl a şapte copii, s-ar ruga plângând.

Închisoarea l-a răpus pe finul său, Cristian Borcea , a răbufnit Gigi Becali chiar în faţa bisericii din Pipera, acolo unde se roagă în fiecare duminică. 

”Te distruge, te omoară, îți ia ficații... L-au nenorocit, l-au distrus!”, a tunat Becali .

Cristi Borcea plânge după gratii! Nașul Becali i-a făcut un cadou, ca să-i aline suferința

Becali îşi compătimeşte finul, după ce instanţa i-a respins cererea de eliberare condiţionată. Naşul a sarit sa-l ajute, așa cum a putut: i-a dat două cruci , care să-l țină în putere.

La începutul săptămânii, instanţa a hotărât că fostul acţionar dinamovist rămâne după gratii, deşi în faţa magistraţilor Cristian Borcea a venit cu argumente: a muncit din greu pentru libertate şi are şapte copii de întreţinut. 

Cristi Borcea mai are, teoretic, o şansă: ar putea beneficia de legea recursului compesatoriu. Adică poate cere reducerea pedepsei cu câte şase zile pentru fiecare 30 de zile în care a stat închis în condiţii proaste.

Sute de deţinuţi au profitat deja de noua lege şi au fost eliberaţi mai devreme, deşi erau condamnaţi pentru fapte grave.   

Articole similare :
comments powered by Disqus