Stiri de ultima ora

Cosmin Olăroiu, pe cale să devină socru mare. Cum arată și câte operații estetice are viitoarea lui noră (FOTO) |

Cosmin Olăroiu, pe cale să devină socru mare. Cum arată și câte operații estetice are viitoarea lui noră (FOTO) |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Cosmin Olăroiu, pe cale să devină socru mare. Cum arată și câte operații estetice are viitoarea lui noră (FOTO)

Cosmin Olăroiu, pe cale să devină socru mare. Cum arată și câte operații estetice are viitoarea lui noră (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 30 Iun 2020, 15:09

Dani Olăroiu, fiul lui Cosmin Olăroiu , pare că și-a găsit jumătatea. Antrenorul de fotbal pare că se pregătește să devină socru mare. Dani o răsfață toată ziua pe iubita sa, pe nume Ruxandra, ducând-o în vacanțe exotice și oferindu-i ceasuri scumpe și bijuterii care mai de care mai prețioase. Totuși, Ruxi are mai multe operații estice la activ pentru a reuși să arate în felul acesta.

Câte operații estetice are viitoare noră a lui Cosmin Olăroiu

Dragostea plutește în aer pentru Dani Olăroiu și iubita sa, Ruxi. Cosmin Olăroiu se bucură pentru fiul său și pentru că Dani și-a găsit jumătatea, potrivit playtech.ro .

Cei doi îndrăgostiți trăiesc ca într-o poveste de basm, plină de opulență. Fiul antrenorului de fotbal nu ratează niciun moment în care să nu o răsfețe pe aleasa inimii sale. Prin urmare, acesta îi oferă celei care va deveni soția sa vacanțe exotice, ceasuri scumpe, bijuterii care mai de care mai prețioase și îi îndeplinește fiecare dorință frumoasei șatene.

Trecerea timpului nu a stins flacăra dragostei, ba din contră. Cei doi amorezi loviți de săgeata lui cupidon par că au găsit rețeta unei relații perfecte și de durată. Dani Olăroiu și Ruxi își oferă atenții și nu uită să se simtă mereu ca în prima clipă când s-au văzut.

Dani Olăroiu a cerut-o în căsătorie pe Ruxi. În acest context, fiul lui Cosmin Olăroiu îi arată în fiecare clipă logodnicei sale cât de mult o iubește. Însă, pentru a arăta atât de bine, Ruxi este atinsă de mâinile magice ale medicului estetician. Acesta este secretul ei de a arăta mereu ca scoasă din cutie. Prin urmare, tânăra și-a făcut o rinoplastie, o mărire de buze și un implant mamar.

Ruxi nu pare că vrea să se oprească aici. Există zvonuri potrivit cărora iubita lui Dani Olăroiu mai vrea să îi facă o vizită medicului estetician pentru a-și modifica măsurile posteriorului.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus