Stiri de ultima ora

Confesiunea emoționantă a Elenei Cârstea! Solista o duce greu în SUA |

Confesiunea emoționantă a Elenei Cârstea! Solista o duce greu în SUA |
Monden
Este cunoscut faptul că pandemia de coronavirus i-a afectat pe mai toti artiștii independenți. Din păcate, nici Elena Cârstea nu a fost ocolită de criza sanitară care a făcut ravagii la nevil global.

Confesiunile faimoasei artiste sunt dureroase, mai ales în contextul dezastrului epidemiologic din Statele Unite, țară în care solista s-a mutat în urmă cu mai mulți ani. Cântăreața își dorește să revină în România pentru a fi alături de mama ei care este grav bolnavă, scrie Spunews.ro.

Elena Cârstea o duce greu în Statele Unite ale Americii

Elena Cârstea  locuiește de peste 14 ani în State. Vedeta a părăsit teritoriul românesc imediat după ce s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttart, în vârstă de 57 de ani. Îndrăgita cântăreață a povestit cu greu despre cum e viața ei de peste Ocean acum, după ce coronavirusul a pus stăpânire pe întreaga lume.

Elena Cârstea a ajuns la sapă de lemn. În ultima vreme, artista se confruntă cu mari probleme financiare. Însă asta nu e tot. Solista își face griji pentru cea care i-a dat viață, din cauză că mama ei suferă de mai multe afecțiuni de sănăttate specifice vârstei. În plus, vedeta susține că nu se mai câștigă bani din vânzarea imobilelor, întrucât o mare parte dintre oameni au rămas fără bani. În timp ce unii au fost dați afară de la serviciu din cauza crizei epidemice de Covid-19, altora li s-a micșorat veniturile, chiar dacă muncesc la fel de mult ca înainte să apară noul virus.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus