Stiri de ultima ora

Concert David Buchovny la Bucureşti: Care sunt regulile de acces în Sala Radio

Concert David Buchovny la Bucureşti: Care sunt regulile de acces în Sala Radio
Monden
Organizatorii concertului de la Bucureşti al artistului David Duchovny, ce va avea loc astăzi, 10 februarie, au anunţat care sunt regulile de acces în Sala Radio.

Pentru prima dată în România, ţara pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David Duchovny va concerta alături de band-ul său, la Sala Radio, astăzi, 10 februarie 2019, în concertul Every Third Thought Tour.

Turneul poartă numele albumului, iar Bucureştiul este o destinaţie extrem de aşteptată de artist.

1) David Duchovny Meet & Greet Experience  

Pentru publicul care a achiziţionat biletele din Categoria Meet & Greet (prin care beneficiază de: o poză cu David făcută de către un fotograf din partea organizatorilor; Acces la „Soundcheck Party“; un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist), organizatorii informează:     

Intrarea pentru M&G se face în intervalul 16:30 – 17:00. Nu se mai permite accesul după ora 17:00, motiv pentru care posesorii de bilete din această categorie sunt rugaţi să nu întârzie.

Fiecare posesor de bilet va primi o legitimaţie de acces, special dedicată M&G Experience. Legitimaţia va avea unică folosinţă şi nu va mai fi valabilă după întâlnirea cu artistul. 

Publicul va fi însoţit de reprezentanţii organizatorilor până în faţa scenei.  

Între 17:05 şi 17:15, David Duchovny şi Band-ul său vor intra pe scenă şi vor oferi fanilor o experienţă muzicală de maximum două melodii. 

În intervalul 17:15 - 18:00 va avea loc sesiunea Meet & Greet. Rugăm publicul care va fi prezent la acest moment să ţină cont de următoarele: 

- După momentul de live de pe scenă, David Duchovny va merge în spaţiul destinat întâlnirii cu fiecare dintre cei care au cumpărat bilete M&G;

- Fiecare fan are dreptul la o singură poză cu artistul şi la un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist;

- NU se va folosi telefonul personal. 

La ora 18:00 acest moment va fi încheiat iar posesorii de bilete M&G vor fi însoţiţi de reprezentanţii organizatorilor în afara spaţiului de concert. 

Acces concert

Accesul pentru concertul de duminică, 10 februarie 2019, se va face începând cu ora 19:00. De la ora 20:00 începe concertul lui David Duchovny.    

Concertul va începe la ora 20.00 şi se va încheia în jurul orei 21:30. Pentru evitarea aglomeraţiei la porţile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00.

Reguli de acces:

• Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.

• Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea în momentul părăsirii spaţiului de concert.

• Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal şi controlului bagajelor, la cererea agenţilor de securitate;
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus