Stiri de ultima ora

Concert Carla s Dreams la Arenele Romane: ultima săptămână în care puteţi achiziţiona biletele reduse VIDEO

Concert Carla s Dreams la Arenele Romane: ultima săptămână în care puteţi achiziţiona biletele reduse VIDEO
Monden
Carla’s Dreams pregăteşte un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017, acolo unde se va auzi live noul album al trupei, „Antiexemplu“. Ultimele bilete Earlybird au fost puse în vânzare.

Care sunt preţurile biletelor 

A mai rămas doar o săptămână în care biletele pentru acest show extraordinar sunt disponibile la preţ de Earlybird, şi anume: 179 lei pentru Categoria A (cu loc în tribună în sectoarele K şi E), 109 lei Categoria B (fără loc în faţa scenei) şi 69 lei Categoria C (cu loc pe scaun sau fără loc în spatele Categoriei B, în Arenă).

Începând cu data de 1 februarie 2017, biletele vor avea următoarele preţuri: Categoria A (cu loc în tribună, în sectoarele Kşsi E) - 199 lei; Categoria B (fără loc în faţa scenei) - 129 lei: Categoria C (cu loc pe scaun sau fără loc în spatele Categoriei B, în Arenă) - 79 lei. Numărul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1.800 de puncte www.iabilet.ro/retea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară.

Moldovenii care au cucerit România şi întreaga lume 

Carla’s Dreams: Îi iubeşti, le asculţi muzică, ai trăit la intensitate maximă fiecare concert sau fiecare piesă nou lansată. În 2017, fii gata de o nouă experienţă live, un nou concert care să te aducă şi mai aproape de artiştii tăi preferaţi. Pe 13 mai 2017, la Arenele Romane din Bucureşti (în aer liber), Carla’s Dreams îţi vor prezenţa noul album „Antiexemplu“, care include piese deja cunoscute, dar şi piese care vor fi ascultate în premieră.

La acest concert, Carla’s Dreams vor avea şi invitaţi surpriză care vor fi anunţaţi în perioada următoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5.000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi invitaţii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Carla’s Dreams sunt artiştii în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive şi sound-ul divers. În 2015 şi 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: „Cum Ne Noi“, „Te rog“, „Sub pielea mea #eroina“, „Acele“, „Imperfect“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus