Stiri de ultima ora

Cine va fi cea mai frumoasă femeie din Univers

Cine va fi cea mai frumoasă
femeie din Univers
Monden
89 de tinere luptă pentru tilul Miss Universe 2014 FOTO Getty images

89 de regine ale frumuseţii luptă în această noapte pentru cel mai râvnit titlu al concursurilor de gen: Miss Universe. Cea de-a 63-a ediţie a prestigioasei competiţii internaţionale va avea loc la Miami, în SUA.

Câştigătoarea concursului Miss Universe va primi coroana cu diamante de la predecesoarea ei, Gabriela Isler din Venezuela. România nu participă anul acesta în concurs, iar alte şase ţări s-au retras din competiţie la această ediţie.

Din juriul care va desemna cea mai frumoasă femeie din Univers fac parte, printre alţii, actriţa americană Kristin Cavallari şi campionul mondial la box Manny Pacquiao. În timpul finalei vor susţine momente artistice  Nick Jonas, Prince Royce şi Gavin DeGraw.

Cele 89 de concurente se află în Miami de trei săptămâni, timp în care au participat la diverse evenimente şi show-uri, dar şi la etape preliminare ale competiţiei de frumuseţe . În urmă cu trei zile, s-a desfăşurat proba costumelor naţionale, care au fost mai spectaculoase şi mai sexi ca niciodată, după cum a notat presa internaţională.

În acest an, favoritele la casele de paruri sunt Miss Columbia, urmată de Miss SUA şi Miss Venezuela. Statele Unite ale Americii deţin cele mai multe titluri Miss Universe, opt, locul al doilea e ocupat de Venezuela, cu şapte, iar topul e completat de Puerto Rico - cinci trofee.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus