Stiri de ultima ora

Cine este Vica Blochina, singura femeie rămasă în „Ferma vedetelor“, şi cum a ajuns celebră

Cine este Vica Blochina, singura
femeie rămasă în „Ferma vedetelor“, şi cum a ajuns celebră
Monden
Vica Blochina FOTO Pro TV

Vica Blochina este singura femeie care a reuşit să rămănă în cursa către marea finală de la „Ferma vedetelor“, însă drumul spre celebritate i-a fost pavat de bărbaţii celebri care au făcut parte din viaţa sa. Cine este Vica Blochina? Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Piţurcă şi a reuşit să iasă din anonimat după ce l-a acţionat pe acesta în instanţă pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan.

Cine este Vica Blochina: drumul spre celebritate

Vica Blochina, în vârstă de 36 de ani, s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

La numai 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar în clubul în care lucra ca balerină, iar cei doi au fost amanţi vreme de 16 ani. Ieşirea sa din anominat s-a produs pe fondul unui proces în care fosta balerină l-a dat în judecată pe fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României pentru nerecunoaşterea paternităţii lui Edan, copilul pe care Vica susţine că-l are cu Piţurcă.

Victor Piţurcă

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este, într-adevăr, tatăl biologic al lui Edan (8 ani), iar fostul selecţioner a fost somat să-i plătească fostei sale amante o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic.

Într-un interviu acordat ziarului „Click!“, în anul 2012, Vica Blochina mărturisea că l-a cunoscut pe Victor Piţurcă în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi că „a fost dragoste la prima vedere“. Totodată, aceasta a mai spus că este durereros că tatăl copilului său o urăşte.

Vica Blochina s-a iubit cu un fost jucător al Stelei

Pe lângă relaţia de 16 ani pe care a avut-o cu Victor Piţurcă, Vica Blochina a trăit o „iubire de-o vară“ cu unul dintre cei mai controversaţi jucători ai Stelei, columbianul Juan Carlos Toja.

Cine este Vica Blochina: zvonuri despre o posibilă relaţie cu designer-ul Cătălin Botezatu

După ce a pretrecut o vacanţă în Las Vegas alături de Cătălin Botezatu, în anul 2014, presa a speculat că între fosta balerină lituaniană şi creatorul de modă român ar exista o relaţie. Botezatu a refuzat, însă, să dea mai multe detalii despre posibila relaţia pe care a avut-o cu Blochina, declarând, pentru cancan.ro, că „Vica este o tentaţie frumoasă, dar nu vreau să vorbesc despre asta (...) Am mers în Las Vegas şi ne-am distrat tare. Mi se pare urât să vorbesc despre ce fac cu o femeie.“
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus