Stiri de ultima ora

Cine e fata care a deschis ochii în timpul propriei înmormântări

Cine e fata care a deschis ochii în timpul propriei înmormântări
Monden
Cazul unei tinere din Neamț a uluit opinia publică. Fata provenea dintr-o familie defavorizată și pentru a-și câștiga puținii bani care să îi asigure existența, mergea cu oile la păscut. În urma unui abuz, fata a rămas însărcinată și pentru anu se afla rușinea, și-a provocat un avort. 

Ani mai târziu, tânăra a murit după ce îi ținuse frâu unei boli netratate, fără ca cineva să fi știut până în acel moment de secretul fetei.  

 În ziua înmormântării, în timp ce rudele se pregăteau să o bage pe față în groapă, față a deschis ochii și a început să vorbească, spre spaimă tuturor. 

 "Părinte, părinte, vino incoance...nu te teme. Cu sfinția ta am treabă...Eu am făcut un mare păcat în viață și m-am rușinat să îl spovedesc. Dar pentru că am avut evlavie la Maica Domnului , ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului și mi-a trimis sufletul în trup, că să îmi spovedesc păcatul pe pământ, căci pe pământ l-am făcut..." 

 Tânără și-a mărturisit păcatul săvârșirii avortului, în față preotului, iar apoi a închis din nou ochii și nu s-a mai trezit. 

 Poveste a fost transmisă din moși-strămoși, iar ulterior, redata de Arhimandritul Ioanichie Bălan , în cartea "Istorioare duhovnicești". 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus