Stiri de ultima ora

Cher nu suportă bătrâneţea: „Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani“

Cher nu suportă bătrâneţea: „Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani“
Monden
Cântăreaţa americană Cher (68 de ani), a cărei carieră, presărată cu hituri muzicale şi filme apreciate, se întinde pe aproape jumătate de secol, a declarat, într-un interviu acordat revistei „AARP The Magazine“, că nu s-a mai privit în oglindă de câţiva ani deoarece nu suportă ideea că a îmbătrânit, notează femalefirst.co.uk.

„Din când în când mă gândesc: «Iisuse, eşti atât de bătrână! Când s-a întâmplat asta?». Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani. Singura dată când am fost mulţumită cu felul în care arătam s-a întâmplat atunci când aveam între 40 şi 45 de ani“, a declarat artista, citată de femalefirst.co.uk.

Cher a mărturisit că nu este „o persoană încrezătoare în sine“ şi că foarte rar a fost pe placul bărbaţilor mai în vârstă decât ea. 

„Bărbaţii mai în vârstă decât mine arareori m-au plăcut. Dacă nu ar fi existat bărbaţii mai tineri, n-aş fi avut niciodată parte de o întâlnire. Nu sunt o persoană încrezătoare în sine şi cu siguranţă nu sunt o admiratoare a cântăreţei Cher. Însă mă asigur de fiecare dată că voi face o treabă bună, aşa că îmi fac curaj şi fac tot ce îmi stă în putinţă“, a explicat aceasta.

Cu toate acestea, Cher (foto Reuters) nu intenţionează să se retragă din lumina reflectoarelor şi să renunţe la cariera sa artistică: „Nu intenţionez să mă dau la o parte. Generaţia mea este prima care spune: «Nu ne vom da la o parte şi ne vom preface că am murit doar pentru că avem o anumită vârst㻓.

După ce a debutat în anii 60, în duet cu fostul ei soţ Sonny Bono, cunoscând succesul cu hitul „I got you babe“, Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscarul la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea din filmul „Visătorii/ Moonstruck“ (1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale încă din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „If I Could Turn Back Time“, „The Shoop Shoop Song (It s In His Kiss)“ şi „Believe“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus