Stiri de ultima ora

Cele mai îndrăzneţe ţinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciată FOTO

Cele mai îndrăzneţe ţinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciată FOTO
Monden
Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a oferit ocazia starurilor să întoarcă toate privirile cu ţinutele îndrăzneţe pe care le-au ales. Cântăreţele Taylor Swift (29 de ani), Cardi B (26 de ani) şi Ciara (33 de ani) au fost câteva dintre cele mai apreciate de pe covorul roşu.

În cadrul galei Billboard Music Awards de anul acesta, starurile s-au întrecut în ţinute îndrăzneţe. 

De data aceasta, cele mai inspirate au fost Taylor Swift, Ciara şi Cardi B. Lista continuă cu actriţele Eva Longoria şi Pryanka Chopra. 

Deşi, potrivit Daily Mail , cântăreaţa Halsey a fost catalogată de critici ca fiind prost îmbrăcată, rochia purtată de aceasta a fost una provocatoare.

Pe covorul roşu al galei de decernare a premiilor Billboard 2019, Taylor Swift a defilat într-o rochie lilac, cu volane suprapuse şi guler aplicate pe un material din dantelă uşor transparent. Ţinuta mini a asortat-o cu o pereche de sandale cu glitter argintiu şi toc ascuţit, auriu. 

Taylor Swift FOTO Guliver/Getty Images

Cardi B a atras atenţia cu o ţinută de culoare galbenă, care îi arată trupul sculptat. Pielea cântăreţei a fost acoperită de glitter auriu, care evidenţia şi mai mult ţinuta atrăgătoare compusă dintr-o bustieră şi o fustă. Bustiera provocatoare, datorită ddecolteului generos, a avut aplicaţii din pietre argintii şi mov, în timp ce fusta a fost una lungă, însă crăpată până în şold lăsând astfel la vedere întregul picior. Ţinuta a fost completată de o pereche de sandale argintii.

Cardi B FOTO Guliver/Getty Images

Ciara a întors toate privirile cu o ţinută dramatică, elegantă, dar sexy în acelaşi timp. Dacă eleganţa este dată de trena lungă a rohiei şi nuanţa neagră, ţinuta este atrăgătoare datorită decolteului generos, în V, şi a crăpăturii adânci. Rochia a accesorizat-o cu un colier imens, cu diamante, la baza gâtului. 

Ciara FOTO Guliver/Getty Images

Eva Longoria a optat pentru o rochie neagră, asimetrică, pe care a accesorizat-o cu o curea neagră în talie. Ţinuta, cu umerii goi şi material suprapus în zona sânilor, lasă la vedere zona intimă şi scoate în evidenţă picioarele actriţei. 

Eva Longoria FOTO Guliver/Getty Images

Pryanka Chopra a defilat pe covorul roşu într-o ţinută glamour, strălucitoare. Actriţa a îmbrăcat o rochie albă, cu aplicaţii din paiete, care reflectă diverse nuanţe, şi crăpături adânci în V atât în zona decolteului, cât şi în partea de jos. Rochia suprapusă a fost accesorizată cu o curea subţire, în aceeaşi nuanţă, alături de un colier în trei dimensiuni.

Pryanka Chopra FOTO Guliver/Getty Images

Deşi ţinuta purtată de Halsey a fost pusă pe lista neagră, cântăreaţa fiind catalogată de critici una dintre celebrităţile prost îmbrăcate, rochia aleasă de aceasta a atras privirile datorită croiului provocator. Rochia cu umerii goi, compusă dintr-un material albastru electrizant şi dantelă neagră, lasă la vedere sânii şi piciorului starului datorită crăpăturii adânci şi a decolteului generos.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus