Stiri de ultima ora

Cel mai tânăr James Bond din istorie. Cine e cântăreţul care l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în celebra serie, potrivit unui membru important al echipei FOTO

Cel mai tânăr James Bond din istorie. Cine e cântăreţul care l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în celebra serie, potrivit unui membru important al echipei FOTO
Monden
Daniel Craig va fi din nou James Bond în filmul din 2019, însă a declarat că este ultima dată când îl va interpreta pe celebrul spion FOTO Sony Pictures

Un cântăreţ britanic în vârstă de 24 de ani, lăudat de critici pentru debutul său cinematografic din 2017, l-ar putea înlocui pe actorul Daniel Craig (49 de ani) în rolul agentului 007, potrivit unui membru al echipei de producţie.

Actorii Tom Hiddleston, Idris Elba şi James Norton au fost cotaţi cu şanse mari ca fiind potenţiali succesori ai cunoscutulu actor din seria „James Bond“, Daniel Craig. 

Editorul „Spectre“, Lee Smith, susţine însă un alt nume pentru viitorul chip al lui James Bond, din filmul programat să apară în 2020. Este vorba despre cântăreţul britanic Harry Styles (24 de ani), fost membru al trupei One Direction, cunoscut în lumea cinematografiei pentru rolul din drama de război „Dunkirk“ (2017), scrie Daily Mail.

   

„Harry Styles ar putea să o facă. Dacă vor un Bond mai tânăr, de ce nu? El poate face asta. Harry este foarte bun. Este un talent excepţional şi este extrem de natural în faţa camerei“, a declarat pentru Daily Star editorul peliculei „Spectre“, Lee Smith.

Harry Styles FOTO Guliver/Getty Images

Editorul de film a mai spus, de asemenea, că mulţi dintre cei care i-au văzut interpretarea lui Styles în drama de război „Dunkirk“ nu şi-au dat seama că au de-a face cu un actor care se află la primul său rol. „Dacă vrea să continue cu actoria, nu îmi pot imagina că nu va avea un viitor strălucit“, a afirmat Smith.

Harry Styles joacă rolul unui soldat britanic în această dramă de război, inspirată de un eveniment petrecut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când 338.000 de militari din trupele Aliaţilor au fost salvaţi, între 27 mai şi 3 iunie 1940, de nave de război, dar si de bărci de agrement şi ambarcaţiuni de mici dimensiuni, scrie News.ro. 

„Prestaţia lui Harry a fost uimitoare. El şi-a meritat locul in acest film şi a făcut o treabă excelentă“, a declarat pentru AFP regizorul Christopher Nolan, renumit pentru producţii precum „Inception“, „Interstellar“ şi „Batman - The Dark Knight“.

Styles a fost lăudat şi de criticii care au vizionat pelicula înainte de premiera mondială. „Harry Styles poate face carieră în actorie dacă si-ar dori să imbrăţiseze acest drum“, a scris, pe Twitter, Metro Entertainment.

Dacă va fi ales pentru acest rol, cântăreţul Harry Styles ar deveni, astfel, cel mai tânăr James Bond din istorie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus