Stiri de ultima ora

Cel mai mare SECRET al Oanei Zăvoranu a ieşit la iveală abia acum. Ce ASCUNDEA în anexa casei

Cel mai mare SECRET al Oanei Zăvoranu a ieşit la iveală abia acum. Ce ASCUNDEA în anexa casei
Monden
După moartea Marioare Zăvoranu s-a aflat faptul că fiica acesteia, Oana, are o bunică. Bătrâna Fima are 91 de ani şi a locuit în casa cu Mărioara, la Afumaţi.

Oana s-a întâlnit recent cu bunica ei care locuia într-o aneză a vilei din afumaţi a Mărioarei. „Eu sunt soacra Marianei. Da, mama domnului Zăvoranu. Eram apropiate în ultimul timp, am simţit o schimbare în comportamentul dânşii şi nu înţelegeam de ce. Am ştiut că e bolnavă, dar nu că e atât de grav. În ultima perioadă, am văzut un fel de comportament mai distant, nu mai era aşa afectuoasă ca în trecut şi mă întrebam, domnule cu ce am greşit? Am făcut ceva, o vorbă, un gest, nu sunt omul, dacă am văzut că mi-a cerut să spun, fiecare să răspundă pentru faptele lui, ea greşeşte, ea să răspundă.  Locuiesc de 3-4 ani aici”, a declarat soacra Marioarei într-o emisiune.

Întrebată unde a locuit înainte, aceasta a spus: „Am casa mea, proprietate, pe domeniul meu. Am apartamentul pe care îl am în Bucureşti, le-am realizat înainte de a mă recăsători cu soţul meu, e făcut pe numele meu”.

Soţul doameni Fima a murit în 1995. Femeia a locuit multă vreme singură, dar după ce a suferit un accident s-a mutat cu nora sa.

Atunci când Oana a intrat în camera bunicii, femeia s-a luminat la faţă, bucurosă că nepoata şi-a adus aminte de ea. „Fetiţa mamii dragă şi scumpă! Tu răsfăţata noastră, erai fata noastră dragă şi scumpă”. 
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus