Stiri de ultima ora

Ce spune Jennifer Aniston despre o posibilă împăcare cu Brad Pitt

Ce spune Jennifer Aniston despre o posibilă împăcare cu Brad Pitt
Monden
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi în perioada 2000-2005 FOTO Arhivă

Anunţul divorţului dintre Jennifer Aniston şi Justin Theroux a reaprins speranţa fanilor că actriţa s-ar putea împăca cu fostul ei soţ Brad Pitt, care este la rândul său liber şi în plin divorţ cu Angelina Jolie. Astfel, Aniston le-a transmis un mesaj celor pe care i-a luat valul în urma ultimelor veşti.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri celebre de la Hollywood la începutul anilor 2000. S-au cunoscut în 1998 la un blind date stabilit de agenţii lor  şi s-au căsătorit în 2000, dar au divorţat 5 ani mai târziu, când între Brad Pitt şi Angelina Jolie s-a înfiripat o poveste de dragoste pe platourile de la „Mr. & Mrs. Smith“. Fanii n-au renunţat, însă, niciodată la ideea că cei doi se vor împăca la un moment dat. 

Chiar de la anunţul divorţului lui Brad Pitt de Angelina, au început speculaţiile în acest sens, iar acum că şi Jennifer Aniston ş, iar cei doi actori de succes sunt din nou singuri, speranţele fanilor sunt cu atât ai mari.

Încă din primele minute de la anunţul despărţirii sale de Justin Theroux, utilizatorii de Twitter găsiseră deja un aspect pozitiv al separării lor, gândindu-se la o posibilă împăcare cu Brad Pitt. Astfel, actriţa a dorit să pună capăt acestor zvonuri. 

Articole similare :
comments powered by Disqus