Stiri de ultima ora

Ce cadouri le oferă de Crăciun regina Elisabeta celor 1500 de angajaţi ai Casei Regale FOTO

Ce cadouri le oferă de Crăciun regina Elisabeta celor 1500 de angajaţi ai Casei Regale FOTO
Monden
Regina Elisabeta a II-a le oferă celor 1500 de angajaţi un cadou tradiţional cu ocazia sărbătorilor de iarnă FOTO Getty Images

De crăciun, Regina Elisabeta a II-a le dăruieşte celor 1.500 de angajaţi ai săi cadouri dulci, iar acest gest reprezintă o tradiţie veche de un secol.

Darul pentru angajaţii de la Palatul Buckingham nu vine la plic sau pe card, aşa cum mulţi ar fi tentaţi să creadă, scrie Mediafax.

Este chiar unul dintre cele mai normale cadouri, având în vedere momentul anului. Este vorba despre o budincă de sezon, alături de un mesaj prin care regina le mulţumeşte angajaţilor săi pentru dăruirea de care au dat dovadă de-a lungul anului, potrivit site-ului oficial al Casei Regale. 

Tradiţia este începută acum mai bine de un secol de către Regele George V, bunicul reginei. Budinca este însoţită de o felicitare semnată personal de cele două feţe regale, regina Elisabetaa II-a şi soţul Majestăţii Sale, Prinţul Filip, Duce de Edinbugh.

Budinca tradiţională de Crăciun oferită în dar angajaţilor reginei elisabeta a II-a

Anul acesta budinca a fost achiziţionată de la „Tesco“, iar în anii trecuţi de la „Harrods“ sau de la „Fortnum & Mason“, băcănia regală. Sortimentul ales este Tesco’s Finest Matured Christmas Pudding. Chiar şi regina consumă acest produs, scrie gustarte.ro.

Cadoul de Crăciun este mai valoros pentru angajaţii mai vechi ai Casei Regale. Aceştia primesc şi vouchere, valorea lor fiind diferită, în funcţie de vechimea în slujba Reginei. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus