Stiri de ultima ora

Ce a răspuns Kate Hudson când a fost întrebată de relaţia cu Brad Pitt

Ce a răspuns Kate Hudson când a fost întrebată de relaţia cu Brad Pitt
Monden
Kate Hudson a câştigat Globul de Aur pentru rolul secundar din „Almost Famous“ FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Kate Hudson (38 de ani) a oferit prima declaraţie privind zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relaţie cu actorul american Brad Pitt (53 de ani) la scurt timp după ce a fost anunţat divorţul acestuia de Angelina Jolie (42 de ani).

Iniţial, Kate Hudson s-a amuzat copios pe seama presupusei relaţii pe care ar fi avut-o cu Brad Pitt: „A fost incredibil acest zvon. Într-un fel mi-a plăcut, eram ceva de genul: «OK, bine, o să avem gemeni!».“

Totuşi, actriţa a vrut să fie clar că nu a avut niciodată vreo legătură amoroasă cu fostul soţ al Angelinei Jolie, ba chiar a precizat că nu s-au mai întâlnit de câţiva ani. „A fost cel mai nebunesc zvon din toate timpurile. Nu există niciun sâmbure de adevăr. De fapt, nu l-am mai văzut de vreo patru ani“, a declarat Hudson, citată de E! Online .

În prezent, Kate Hudson are o relaţie cu solistul şi chitaristul Danny Fujikawa, fost membru al formaţiilor Lightwave Records şi Chief.

După divorţul actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, din septembrie anul trecut, cea mai mare curiozitate a fost dată de persoanele alături de care cei doi actori îşi vor reface viaţa. Dacă Angelina Jolie s-a dedicat în totalitate celor şase copii ai cuplului şi acţiunilor caritabile, despre relaţiile amoroase ale lui Brad Pitt au existat numeroase speculaţii. 

Pe lângă Kate Hudson, numele starului a mai fost asociat cu al modelulului australian Elle Macpherson (53 de ani), dar şi cu al actriţei britanice Ella Purnell (21 de ani), însă informaţiile au fost dezminţite. Totodată, au existat chiar zvonuri că Brad şi Jolie, care au împreună şase copii (trei biologici şi trei adoptaţi),
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus