Stiri de ultima ora

Câţi bani a cheltuit Brigitte Sfăt pe operaţiile estetice: „Are o faţă mai scumpă decât maşina mea“ FOTO

Câţi bani a cheltuit Brigitte Sfăt pe operaţiile estetice: „Are o faţă mai scumpă decât maşina mea“ FOTO
Monden
Prezentă în emisiunea TV „Ferma“, difuzată de Pro TV, Brigitte Sfăt (41 de ani) a dezvăluit suma pe care a investit-o până acum pentru operaţiile estetice. Unul dintre concurenţi a remarcat că intervenţiile au costat-o pe fostul model mai mult decât maşina pe care el o deţine.

Brigitte Sfăt, cunoscută pentru numărul mare de intervenţii chirurgicale estetice, a mărturisit în cadrul show-ului „Ferma“ că ar investi oricât pentru imaginea ei şi a dezvăluit cât a cheltuit până acum pentru aspectul fizic. 

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii. Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicaţi toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă“, a explicat Brigitte Sfăt în cadrul emisiunii. 

„Brigitte are o faţă mai scumpă decât maşina mea“, a fost replica lui Remus Boroiu, şi el concurent la „Ferma“. 

De altfel, încă din primele ediţii ale emsiunii de la Pro TV, Brigitte Sfăt s-a remarcat prin declaraţii controversate. Ea a afirmat în emisiune că primul ei soţ, omul de afaceri Octavian Sfăt, a înşelat-o cu Claudia Pavel (Cream - n.r.), concurentă Ferma. 

Mai mult, Brigitte Sfăt a făcut o remarcă tendenţioasă la adresa solistei: „Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi? Ştiam că nu mă suportă... asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea“, le-a spus Brigitte Sfăt celorlalţi concurenţi. 

Acuzaţiile nu au rămas fără replică însă. Sora cântăreţei Cream le-a mărturisit apropiaţilor că s-a sfătuit cu aceasta şi au decis să o dea în judecată pe Brigitte Sfăt şi să-i ceară daune morale. 

Brigitte Năstase este fosta soţie a cunoscutului tenismen Ilie Năstase (72 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar anul trecut au divorţat. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus