Stiri de ultima ora

Câştigătorii MTV EMA 2018: Camila Cabello, tânăra de 21 de ani născută în Cuba, a fost vedeta serii VIDEO

Câştigătorii MTV EMA 2018: Camila Cabello, tânăra de 21 de ani născută în Cuba, a fost vedeta serii VIDEO
Monden
Femeile au triumfat la gala MTV Europe Music Awards (EMA), cântăreaţa americană Camila Cabello fiind desemnată marea câştigătoare, cu patru trofee.

„Anul acesta a fost cel mai bun din viaţa mea“, a declarat tânăra potrivit News.ro .

Cu două premii câştigate – Cel mai bun artist hip-hop şi Cea mai bună apariţie – cântăreaţa americană Nicki Minaj (35 de ani) a fost una dintre protagonistele serii, în timpul căreia a avut două momente pe scenă, alături de DJ-ul David Guetta şi de Jason Derulo. De asemenea, cântăreaţa britanică Dua Lipa (23 de ani) a fost desemnată Cel mai bun artist pop

Cântăreaţa americană Janet Jackson, prezentă de peste trei decenii pe scenă, a primit titlul de Global Icon, o recompensă deja atribuită la ediţiile precedente formaţiilor U2 şi Queen, cântăreţilor Whitney Houston şi Eminem.

În discursul de mulţumire, sora lui Michael Jackson a spus că vorbeşte în numele „femeilor a căror voce a fost redusă la tăcere“. „Sunt una dintre acele femei (...) una dintre acele femei maltratate, intimidate, care au trăit în frică. Sunt alături de voi. Sunteţi surorile mele“, a spus ea. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus