Stiri de ultima ora

Câştigătorii BRIT Awards 2017. Katy Perry a susţinut un recital inedit prin care a făcut o nouă declaraţie politică la adresa lui Donald Trump VIDEO

Câştigătorii BRIT Awards 2017. Katy Perry a susţinut un recital inedit prin care a făcut o nouă declaraţie politică la adresa lui Donald Trump VIDEO
Monden
David Bowie a fost marele câştigător al galei BRIT Awards 2017, fiind recompensat post-mortem cu două dintre cele mai importante trofee ale galei. Printre premianţi s-au numărat şi celebrele cântăreţe Adele, Beyoncé, dar şi debutantul Rag n Bone Man.

Legendarul David Bowie, care a murit în ianuarie 2016, a câştigat la BRIT Awards 2017 cele mai importante premii – pentru Cel mai bun artist solo britanic şi Albumul britanic al anului, potrivit agenţiei Reuters .

David Bowie, supranumit „cameleonul muzicii pop“, şi-a lansat ultimul album, „Blackstar“, de ziua lui de naştere, pe 8 ianuarie 2016, cu doar două zile înainte de a muri, la vârsta de 69 de ani, din cauza unui cancer.

„Întotdeauna le-a oferit sprijin oamenilor pe care i-a considerat puţin mai ciudaţi sau puţin mai excentrici, întotdeauna a fost acolo pentru ei“, a declarat Duncan Jones, fiul lui David Bowie, care a urcat pe scenă pentru a primi trofeele BRIT. „Acest premiu îl dedic tuturor ciudaţilor!“, a adăugat Jones.

La gala BRIT Awards 2017, desfăşurată în sala O2 Arena din Londra, au susţinut recitaluri Katy Perry, Robbie Williams, Bruno Mars şi Ed Sheeran. Cântăreaţa americană Katy Perry a făcut o nouă declaraţie politică, interpretând piesa „Chained to the Rhythm“, în timp ce dansatorii săi purtau pe capete machete reprezentând case albe. Mai mult, artista a fost flancată pe scenă de două schelete îmbrăcate asemănător cu preşedintele american Donald Trump şi premierul britanic Theresa May în ziua în care s-au întâlnit la Washington.

Cântăreţul George Michael, care a murit în luna decembrie, a fost la rândul său omagiat cu un cântec-tribut din repertoriul său, „A Different Corner“, interpretat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Cântăreaţa Adele a primit trofeul BRITS Global Succes, pentru vânzări internaţionale uriaşe ale albumului „25“, Emeli Sandé a fost desemnată Cea mai bună cântăreaţă britanică, iar Beyoncé – Cea mai  bună artistă internaţională.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus