Stiri de ultima ora

Câştigători Zmeura de Aur 2018: cine sunt cei mai slabi actori şi care e cel mai prost film. Nume de top au primit insolitele premii VIDEO

Câştigători Zmeura de Aur 2018: cine sunt cei mai slabi actori şi care e cel mai prost film. Nume de top au primit insolitele premii VIDEO
Monden
„The Emoji Movie“ a scris istorie la Zmeura de Aur 2018, în timp ce actori de top, printre care Kim Basinger şi Tom Cruise, au fost recompensaţi cu insolitele trofee.

„The Emoji Movie“ a fost desemnat marele câştigător sau, mai degrabă, marele perdant al celei de-a 38-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur şi astfel a scris istorie. „The Emoji Movie“ a devenit primul film animat din istoria galei care primeşte titlul de Cel mai prost film. 

Mai mult, animaţia a câştigat patru dintre cele zece Zmeure de Aur puse la bătaie şi patru din cele patru nominalizări, ieşind învingătoare şi la categoriile Cel mai prost scenariu, Cel mai prost regizor şi Cea mai proastă combinaţie de personaje, scrie The Guardian . 

Încercarea lui Tom Cruise de a readuce la viaţă franciza „Mumia“ i-a adus Zmeura de Aur pentru Cel mai prost actor în rol principal. Acum, starul american are trei nominalizări la Oscar şi nicio victorie, dar două bucăţi din cele mai detestate trofee. Cruise a mai câştigat o Zmeură de Aur în 1994 împreună cu Brad Pitt pentru Cea mai proastă echipă din „Interviu cu un vampir“.

Un alt nume de top recompensat la Zmeura de Aur 2018 este actriţa americană Kim Basinger, care a ieşit învingătoare la categoria Cea mai proastă actriţă în rol secundar pentru interpretarea din „Fifty Shades Darker“, ultimul film al trilogiei erotice. Basinger se află acum într-o companie selectă de actriţe care au câştigat atât Oscarul, cât şi Zmeura de Aur, printre acestea fiind Fayw Dunaway, Liza Minnelli şi Halle Berry. Basinger a câştigat Oscarul în 1998, tot pentru un rol secundar, cel din „L.A. Confidential“.

   

În schimb, „Baywatch“ a câştigat premiul special Rotten Tomatoes, acordat unui film atât de prost încât e atrăgător. Surprinzător, filmul de acţiune „Transformers: The Last Knight“, care a condus în topul nominalizărilor, „concurând“ la nouă categorii, inclusiv la Cel mai prost film şi Cei mai proşti actori, nu a înscris nicio victorie. Al doilea cel mai nominalizat (8 menţiuni), „Fifty Shades Darker“ a ieşit nu foarte şifonat, cu doar două trofee. 

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar 5 dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca „antidot“ la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar, motiv pentru care detestatele trofee sunt oferite chiar cu o seară înainte de Oscaruri, explică Mediafax. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus