Stiri de ultima ora

Case ale vedetelor şi platouri de filmare au ars în Malibu. Zeci de staruri au fost evacuate. Charlie Sheen a transmis un mesaj îngrijorător

Case ale vedetelor şi platouri de filmare au ars în Malibu. Zeci de staruri au fost evacuate. Charlie Sheen a transmis un mesaj îngrijorător
Monden
Mai multe vedete şi-au pierdut casele şi au fost evacuate în urma incendiului puternic din nordul Californiei. De asemenea, mai multe platouri de filmare au fost făcute scrum.

Cel puţin nouă persoane au murit şi alte zeci au fost date dispărute în urma incendiului violent din California, în timp ce staţiunea Malibu este sub ameninţarea unui alt focar care se propagă rapid, relatează AFP.

La aproape 600 de kilometri, în oraşul Malibu, unde mai multe staruri au case, a fost instaurată stare de alertă. 

Potrivit The Telegraph, actorul Charlie Sheen a transmis un mesaj îngrijorător: „Nu reuşesc să dau de părinţii mei, Martin şi Janet Sheen. Ştiu că fac parte dintr-un grup care a fost evacuat. Dacă cineva i-a văzut, vă rog să-mi spuneţi dacă sunt în afara pericolului în mijlocul acestui scenariu de groază“.

Conform primelor informaţii, proprietatea de 3.500 de metri pătraţi a vedetei de televiziune Caitlyn Jenner a fost cuprinsă de flăcări. 

De asemenea, vila în care se filma emisiunea „Burlacul“, difuzată de ABC, precum şi Paramount Ranch, unul dintre cele mai cunoscute platouri de filmare de la Hollywood, unde s-a turnat serialul HBO „Westworld“, dar şi alte producţii celebre, au fost distruse de flăcări.

Vila în care se filma emisiunea „Burlacul“, de la ABC 

Sad for fans of @WestworldHBO and shows like Dr Quinn Medicine Woman, the Paramount Ranch western town movie set has burned to the ground in the Woolsey Fire @CBSLA #westworld #Woolseyfire pic.twitter.com/DhZWaGbr6g

— John Schreiber (@johnschreiber) 9 noiembrie 2018

Totodată, mai multe celebrităţi au fost obligate să-şi părăsească locuinţele, printre acestea fiind surorile Khloe, Kourtney şi Kim Kardashian, cântăreţele Lady Gaga şi Cher, actorii Will Smith, Alyssa Milano, Denise Richards, Rainn Wilson, Mark Hamill şi regizorii Guillermo del Toro şi Scott Derrickson.

Una dintre casele surorilor Kardashian

Cântăreaţa şi actriţa Lady Gaga a anunţat că şi-a evacuat reşedinţa din Malibu şi a trimis un mesaj de încurajare pentru toţi cei care luptă cu incendiul devastator. 

Locuinţa cântăreţei şi actriţei Lady Gaga 

„Am fost evacuat seara trecută. Bleak House (romanul lui Charles Dickens – n.r.) şi întreaga colecţie de romane sunt în pericol, dar darurile vieţii rămân. Sute de locuitori din Oaks şi Agoura sunt în pericol. Malibu este evacuat“, a transmis Guillermo del Toro. 

La rândul lui, actorul Will Smith a precizat că este îngrijorat pentru familia lui, aşa că este pregătit să evacueze locuinţa din Malibu imediat ce autorităţile dau ordinul. De asemenea, starul i-a încurajat pe oameni să fugă din calea flăcărilor.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus