Stiri de ultima ora

Casa unui rocker celebru a fost percheziţionată. Ce caută poliţia

Casa unui rocker celebru a fost percheziţionată. Ce caută poliţia
Monden
Poliţia din Los Angeles a efectuat recent o percheziţie în vila rockerului Gene Simmons, basistul trupei Kiss, însă nici artistul, nici membrii familiei sale nu sunt vizaţi de această anchetă, informează Reuters.

Percheziţia de joi a fost cooordonată de poliţiştii de la Departamentul de combatere a abuzurilor comise pe internet asupra copiilor, a precizat Nuria Venegas, o purtătoare de cuvânt a Poliţiei din Los Angeles.

"Niciun membru al familiei Simmons nu are calitatea de suspect în această anchetă", a spus Nuria Venegas.

Agentul de presă al rockerului Gene Simmons a precizat pentru postul de televiziune NBC că percheziţia a fost efectuată de poliţia locală, "cu scopul de a cerceta o infracţiune care ar fi putut fi comisă pe proprietatea muzicianului, anul trecut, în timp ce Gene Simmons se afla în turneu cu trupa KISS".

"Nici Gene Simmons, nici vreun alt membru al familiei sale nu au calitatea de suspect în această anchetă, iar ei cooperează pe deplin cu anchetatorii", a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Shannon, soţia rockerului american, a mulţumit fanilor pentru sprijinul manifestat de aceştia, pe Twitter, prin intermediul unui mesaj publicat pe aceeaşi reţea de socializare: "Suntem îngroziţi de ideea că cineva a putut să se folosească de casa noastră pentru a comite o astfel de infracţiune odioasă. Poliţia se ocupă de această chestiune".

Paul Stanley şi basistul Gene Simmons au fondat trupa Kiss în 1973, la New York. Lor li s-au alăturat chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer.

Trupa americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, a vândut milioane de discuri şi a influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock n Roll All Night", "I was made for lovin you" (1979). Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba în faţa publicului.

Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m

Te crezi tare la fotbal !? Cupa Champions League a fost castigata de 12 ori de echipe din Romania, un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus