Stiri de ultima ora

Carmen Harra, din nou mamă la 63 de ani!

Carmen Harra, din nou mamă la 63 de ani!
Monden
Carmen Harra, ajunsă la vârsta de 63 de ani, a declarat că și-ar dori să fie din nou părinte. Clarvăzătoarea spune că vrea să-și mărească familia pentru că trăiește o perioadă extrem de fericită a vieții și vrea să ofere și altora din bucuria sa. Prin urmare, aceasta ia în calcul să adopte un copil.

”Eu sunt cea mai fericită! Dacă aș putea să adopt, eu cred în adoptat, cred în asta și mi-am propus să adopt chiar și un adult. Într-un fel l-am adoptat și pe asistentul meu. Cu cât avem copii mai mulți, copii în sensul că toți rămânem în inimă noastră. Eu sunt copil, nu o să îmbătrânesc niciodată și nu vrem să îmbătrânim, în interior. La nivelul sufletului vrem să fim mereu tineri și să iubim și să fim mereu fericiți, dar cred în a adopta, cred în a face bine, cred în a dărui. Nu este nimic mai important decât să transferăm învățămintele noastre generațiilor următoare. Nu cred că e nimic mai frumos decât să poți să dai, să dăruiești. Sufletul ăla pe care îl adopți, mai ales dacă adopți un copil, tu sădești în el iubire”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars, potrivit Click!. 

Întrebată dacă într-adevăr își dorește să adopte curând un copil, ea a răspuns: ”Da, da și chiar mă gândesc foarte serios la a face lucrul ăsta. Eu sunt o iubitoare de animale, de pisici, de câini, de tot ce natură a creat. Este incredibil cu animalele astea, dăruiesc iubirea înapoi. Dacă nu puteți să adoptați un copil, adoptați un animal pentru că este o karmă pozitivă”.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus