Stiri de ultima ora

Carla’s Dreams prezintă videoclipul unei noi piese, „ANTI CsD“: „Uneori, dialogul intern e mai important decât un dialog public“ VIDEO

Carla’s Dreams prezintă videoclipul unei noi piese, „ANTI CsD“: „Uneori, dialogul intern e mai important decât un dialog public“ VIDEO
Monden
Bilete se găsesc pe bilete.carlasdreams.com. Single-ul care dă numele albumului are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Piesa „ANTI CsD“ este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele „Te rog“, „Cum ne noi“, „Sub pielea mea (eroina)“, „Acele“, „Imperfect“.

„În Anti Exemplu, ne-am permis câteva licenţe, chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare, în diferite viziuni“, au spus Carla’s Dreams.

Mesajul piesei este unul mai neobişnuit, poate fi interpretat atât ca un dialog intern, cât şi o dezbatere a unor opinii publice pe câteva subiecte, printre care inclusiv pe unele mai delicate. „Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decât un dialog public. Uneori, o poziţie se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel“, au mai zis membri trupei.

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5.000 de fani. În 2015 şi 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi „Cum Ne Noi“, „Te rog“, „Sub pielea mea #eroina“, „Acele“, „Imperfect“.

Artiştii au avut colaborări cu artişti de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa „Sub pielea mea“, pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări, în afară de România şi Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franţa, Croaţia, Turcia, Finlanda, Austria.

În 2016, solistul de la Carla’s Dreams a devinit jurat „X Factor“, primul jurat cu mască din lume. Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia,Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana. Carla’s Dreams. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus