Stiri de ultima ora

Cântăreaţa Adele s-a despărţit de soţul ei

Cântăreaţa Adele s-a despărţit de soţul ei
Monden
Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki, după o relaţie de opt ani, după cum au confirmat reprezentanţii artistei pentru BBC.

Cântăreaţa britanică Adele (30 de ani) şi Simon Konecki (45 de ani), fondatorul drop4drop, o organizaţie care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată, s-au despărţit, scrie BBC , citată de News.ro . 

Adele şi Konecki s-au căsătorit în secret în 2016, după cinci ani de relaţie, iar cântăreaţa a făcut anunţul în timpul discursului de la premiile Grammy 2017, când i-a mulţumit soţului ei. În 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Angelo. 

Adele şi Konecki FOTO Guliver/Getty Images/BBC

Cel mai bine vândut artist născut la Londra, Adele şi-a lansat în 2008 primul album, „19“, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse“.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, „21“, care, datorită unor piese precum „Rolling in the Deep“, „Someone Like You“ şi „Set Fire to the Rain“, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa „Skyfall“, tema muzicală a filmului onomim din seria „James Bond“, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, „25“, a debutat în 2005 pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale. La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile Cel mai bun album al anului, Cel mai bun cântec al anului şi Înregistrarea anului.

În luna martie, Adele a fost văzută intrând într-un studio de înregistrări din New York, fapt ce a lansat speculaţii despre un nou album.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus