Stiri de ultima ora

Când va concerta Ed Sheeran pentru prima dată în România

Când va concerta Ed Sheeran pentru prima dată în România
Monden
Artistul britanic Ed Sheeran va concerta pentru prima dată în România, pe 3 iulie 2019, concertul fiind programat pe Arena Naţională, potrivit anunţului de pe pagina oficială a artistului.

Actualizat: 20.09.2018 - 12:49

Concertul face parte din European Tour 2019, care începe pe 24 mai la Lyon, în Franţa, şi se încheie pe 24 august, la Ipswick, în Marea Britanie. 

Joi, 27 septembrie, ora 12.00, vor fi puse în vânzare biletele pentru concertul din iulie al artistului, potrivit Eventim. 

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, "÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017.

El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, "Shape of You” şi "Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

Ed Sheeran a fost desemnat de către organizaţia globală Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI) drept cel mai bine vândut artist al anului 2017.

Anul acesta, Ed Sheeran a primit patru trofee - la categoriile "Top Artist" la Gala Billboard Music Awards, unde i-a învins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars şi Taylor Swift, "Top Male Artist”, "Top Hot 100 Artist”, "Top Songs Sales Artist” şi "Top Radio Songs Artist”.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus