Stiri de ultima ora

BUBUIE NERVII la FERMA ! Brigitte Năstase A FĂCUT O CRIZĂ după ce a fost acuzată c-ar fi OTRĂVIT-O pe Claudia Pavel. SE LASĂ CU PĂRUIALĂ! (FOTO)

BUBUIE NERVII la  FERMA ! Brigitte Năstase A FĂCUT O CRIZĂ după ce a fost acuzată c-ar fi OTRĂVIT-O pe Claudia Pavel. SE LASĂ CU PĂRUIALĂ! (FOTO)
Monden
Toți concurenții și-au dat seama că în mâncare nu s-ar fi putut pune acea substanță, pentru că ei împart porțiile în fața multora.

“Claudiei i-a ieșit la analize că i s-a pus ceva în mâncare. A ingerat ceva constat, înțelegi? O substanță care se pune în pușcării. Erau picături de ochi”, a susținut Paula Pavel , în cadrul emisiunii “ Ferma ”.

“Mi se pare sincer, incredibil. E incredibil că se întâmplă așa ceva”, a reacționat Diana Belbiță.

“Nu te otrăvește… sunt două variante: dacă este adevărat ceea ce spune… E clar că doar Brigitte ar putea fi, dacă nu…”, a spus Silviu Țolu, un alt concurent din cadrul show-ului.

După ce s-a retras în dormitor, fosta soție a lui Ilie Năstase a izbucnit în lacrimi și a negat că ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel .

(Foto: captură Pro TV)

“Am eu gura mare. Nu aș face așa ceva. Am copii acasă. (…). Eu sunt pocăită, eu nu fac așa ceva. Îmi distruge imaginea. (…). Eu nu pot să cred că s-a ajuns la așa ceva. (…). O să se vadă pe camere cine și ce a făcut. (…). Nu vreau să mai otrăvesc oameni. Nu vreau să fiu acuzată de lucruri pe care nu le fac, eu nu otrăvesc oameni (…)”, a declarat Brigitte Năstase în cadrul show-ului de la Pro TV, potrivit cancan.ro .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus