Stiri de ultima ora

Bruce Springsteen a dezvăluit că se luptă cu depresia de mai mulţi ani: „Este o parte din viaţa mea“

Bruce Springsteen a dezvăluit că se luptă cu depresia de mai mulţi ani: „Este o parte din viaţa mea“
Monden
Artistul american Bruce Springsteen (67 de ani) a declarat într-un interviu acordat BBC Radio 4 că se luptă cu depresia, fapt că l-a dus la „disperare“, făcând parte din viaţa lui de mulţi ani, scrie „The Guardian“, citat de News.ro.

„Este ceva care reprezintă o parte din viaţa mea. De obicei, este în regulă, dar, precum «câinele negru» al lui Chruchill, încă mai sare şi mă muşcă de fund uneori“, a declarat Bruce Springsteen la emisiunea difuzată duminică.

Muzicianul - câştigător al 20 de premii Grammy în cinci decenii de carieră - a spus că, pe lângă trucurile pe care le stăpâneşte pentru a ţine în frâu depresia, acceptarea sentimentelor este cea care l-a ajutat cel mai mult. Recunoscând că trece printr-un „dezechilibru chimic temporar“, el a putut evita să învinuiască pe altcineva.

Soţia lui Springsteen, Patti Scialfa, l-a ajutat de asemenea, a mai mărturisit artistul.

În interviul acordat jurnalistei Kristy Young, starul american a făcut şi o selecţie a opt albume care i-au influenţat viaţa. Între acestea, The Beatles şi The Rolling Stones.

El a mai vorbit despre rolul central jucat de biserica romano-catolică în copilăria sa din New Jersey, despre „optimismul nesfârşit“ al mamei sale, Adele, şi despre cele trei surori italo-americane ale ei. Relaţia cu tatăl său „sever“ a fost mai dificilă, a spus Springsteen.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, supranumit „The Boss“, este interpret şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Born To Run“, „Hungry Heart“, „Dancing in the Dark“, „Born in the U.S.A.“, „Human Touch“ şi „Streets of Philadelphia“. Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. Cel mai recent material discografic, „High Hopes“, a fost lansat în 2014. El a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul „Philadelphia“ (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus