Stiri de ultima ora

Brigitte Macron, criticată pentru că a încălcat protocolul. Se comportă ca „noua Regină a Franţei!”

Brigitte Macron, criticată pentru că a încălcat protocolul. Se comportă ca „noua Regină a Franţei!”
Monden
Francezii nu au fost de acord cu ea în multe privinţe, de la faptul că uneori se îmbracă neadecvat pentru întâlnirile publice la care participă, la părerea lor că funcţia de Primă Doamnă vine la pachet cu un buget special, pentru care ei nu sunt de-acord să fie folosiţi bani publici.

Poporul francez o critică pe prima femeie din Franţa pentru comportamentul său la evenimentele publice la care apare alături de soţul său, Preşedintele Emmanuel Macron. Brigitte Macron a intrat din nou în gura unor francezi care consideră că se comportă ca „noua Regină a Franţei”, ironic vorbind. Prima Doamnă a fost criticată dur din cauză că mereu încalcă protocolul la evenimentele oficiale.

La opt luni după ce soţul său a fost ales Preşedintele Franţei, iar ea a devenit Primnă Doamnă, acest status al lui Brigitte Mcaron încă îi mai nemulţumeşte pe mulţi dintre cetăţenii francezi care cred că îl sfidează pe soţul său. Tocmai acest comportament i-a determinat pe unii să o compare pe doamna Macron cu Marie Antoinette – ultima regină a Franţei înainte de Revoluţia franceză.

Articole similare :
comments powered by Disqus