Stiri de ultima ora

Bradul de Crăciun de la Casa Albă va fi prezentat marți publicului, după ce va fi împodobit (FOTO)

Bradul de Crăciun de la Casa Albă va fi prezentat marți publicului, după ce va fi împodobit (FOTO)
Monden
Bradul de Crăciun de la Casa Albă va fi prezentat marți publicului, alături de celelalte decorațiuni de sărbători, după ce va fi împodobit, informează ziarul ABC. Înalt de 5,8 metri, bradul va fi instalat în Salonul Albastru pentru ultimul Crăciun pe care familia Obama îl va petrece la Casa Albă.

Așa cum cere tradiția, pomul de Crăciun, care provine de la o fermă din Pennsylvania, a ajuns la reședința prezidențială într-o căruță trasă de cai, vinerea trecută, și fost primit de Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, alături de nepoții ei, Austin și Aaron Robinson, și cei doi câini ai familiei, Bo și Sunny.

Îmbrăcată într-o jachetă neagră și pantaloni de aceeași culoare, Michelle Obama a ieșit să întâmpine bradul în compania celor doi nepoți ai săi, Austin și Aaron Robinson, în vârstă de șase și respectiv patru ani. Austin și Aaron sunt fiii fratelui său, Craig Robinson.

"Sunt copiii noștri de schimb", a glumit prima doamnă cu privire la absența celor fiice sale ale sale, Malia și Sasha, protagonistele principale ale acestui tip de evenimente. "Așa se întâmplă când ai două fete adolescente", a spus Michelle.

Malia și Sasha nu au fost prezente nici la tradiționala ceremonie de grațiere a curcanului de sărbătoarea de Thanksgiving (Ziua Recunoștinței), locul lor fiind luat tot de Austin și Aaron Robinson.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus