Stiri de ultima ora

Bradley Cooper mărturiseşte că s-a simţit ruşinat după ce a aflat nominalizările la Oscar 2019. Care este motivul FOTO

Bradley Cooper mărturiseşte că s-a simţit ruşinat după ce a aflat nominalizările la Oscar 2019. Care este motivul FOTO
Monden
Bradley Cooper a primit trei nominalizări la Oscar 2019 pentru „A Star is Born“ FOTO Guliver/Getty Images

Bradley Cooper (44 de ani) a dezvăluit că s-a simţit ruşinat în momentul în care a aflat că nu a fost nominalizat pentru regie la premiile Oscar 2019.

Actorul american, care a debutat ca regizor cu drama „A Star is Born“, a dezvăluit, într-un interviu pentru Oprah, că s-a simţit ruşinat în momentul în care a aflat că la categoria Cel mai bun regizor, deşi filmul concurează la opt categorii. 

„Am fost stânjenit. Eram într-o cafenea în New York City, iar când m-am uitat la telefon, Nicole (Caruso, PR-ul actorului – n.r) mi-a spus felicitări şi mi-a relatat pentru ce am fost nominalizaţi. Nici măcar nu mi-au dat veştile proaste. Am fost ruşinat pentru că am simţit că nu mi-am făcut bine treaba“, a mărturisit Bradley, scrie ew.com.

   

Bradley Cooper era considerat favorit la nominalizările pentru regie, însă a fost trecut cu vederea de Academia, primind însă o nominalizare pentru Cel mai bun actor. 

La Oscarul pentru regie concurează Spike Lee („BlacKkKlansman“), Pawel Pawlikovski („Cold War“), Yorgos Lanthimos („The Favourite“), Alfonso Cuaron („Roma“) şi

Adam McKay („Vice“).

„A Star is Born“ marchează debutul în spatele camerei pentru Bradley Cooper („Very Bad Trip“, „American Sniper“), care joacă rolul unui cântăreţ de country alcoolic a cărui carieră este în declin. El se îndrăgosteşte de o cântăreaţă interpretată de vedeta pop Lady Gaga, la rândul ei nominalizată la Oscar 2019 pentru interpretare. 

Bradley Cooper FOTO Guliver/Getty Images

Cooper a primit trei nominalizări la premiile Oscar 2019 pentru film, inclusiv Cel mai bun actor, Cea mai bună imagine şi Cel mai bun scenariu, alături de Eric Roth şi Will Fetters. 

La începutul lui ianuarie, „Shallow“, compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt, a fost desemnat Cel mai bun cântec la gala Globurilor de Aur.

„Shallow“ va fi cântat la cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, ce va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood. 

Bradley Cooper are o relaţie cu supermodelul Irina Shayk (33 de ani), din 2015, alături de care are o fetiţă, Lea, în vârstă de un an. 

Irina Shayk şi Bradley Cooper FOTO Guliver/Getty Images

Bradley Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito în perioada 2006-2007. Apoi, starul american a avut relaţii cu actriţa Renée Zellweger, de care s-a despărţit în 2011, cu actriţa Zoe Saldana, de care s-a despărţit în 2013, şi cu top-modelul britanic Suki Waterhouse, de care s-a despărţit în primăvara anului 2015. 

Irina Shayk a avut o relaţie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo în perioada 2010-2015. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus